Adjudicacions 2012-2013

NOMENAMENTS D’ESTIU

Professorat funcionari de carrera i funcionaris pràctiques: del 17 maig a l’1 de juny.

– Professorat interí amb serveis prestats: del 4 de juny al 18 de juny.

Període de modificació de dades de la borsa: coincideix amb l’anterior: del 4 al 18 de juny. –

Publicació de la Resolució provisional: del 10 al 15 de juliol

– Resolució definitiva: finals de juliol.

Totes les substitucions acabaran el 30 de juny incloses les de reducció de jornada, no com fins ara que finien el 31 d’agost.

Personal interí i substituts major de 55 anys acollits al pacte d’estabilitat i no tinguin nomenament pel curs 12-13 podran demanar abans de cada acte de nomenament el canvi del seu servei territorial preferent. Per a poder optar a aquesta opció, inicialment, el Departament exigeix que compleixin els requisits de demanar tota les comarques de Catalunya i totes les especialitats que posseeixin. Davant d’aquesta mesura totes les organitzacions sindicals ens hem manifestat en total i absolut desacord i en contra rotundament. Així mateix, també s’ha manifestat el rebuig a la retirada del Pacte d’estabilitat.
A l’espera de la publicació de la resolució definitiva teniu present els terminis per presentar sol·licituds i les “novetats”.

6 comentaris a “Adjudicacions 2012-2013

 1. Benvolguda Carme,
  Més que en la negociació ha estat l’imposició. Poques persones aquest any cobraran agost. Penso que hem d’informar que pot passar que el nomenament acabi a 30 de juny. I que la gent es vagi apuntant els cursos. És l’únic que podem fer.

 2. Tinc un dubte: en el punt 3 de la Resolució( proposta) sobre la gestió de borsa d’interins, concretament el 3.2. diu que els nomenaments per substituir reduccions de jornada tindran inicialment com a data de finalització el dia 31 d’agost, sempre que el titular no s’incorpori amb anterioritat, la qual cosa suposarà el cessament del personal substitut. Us pregunto: la redacció ha canviat en el sí de la Mesa? perque el titular en negreta que heu penjat en el post dieu “incloses les reduccions de jornada” i en canvi el punt 3.2. jo llegeixo el 31 d’agost. Tret d’això que és dubte per a mi, he vist que la resta de les substitucions totes finalitzen el 30 de juny. M’ho podrieu aclarir? Moltes gràcies!!

  • Si, jo tampoc ho veig clar això…les substitucions val, però les interinitats no, no? Vull dir que sin tens una vacant per tot el curs, tot i que sigui una reducció de jornada, és fins al 31 d’agost…?

    • ok, jo tinc una vacant de mitja jornada.
     Gràcies per la informació.