Ets aquí
Inici > SENSE CATEGORIA > Directoris centres educatius

6 thoughts on “Directoris centres educatius

 1. L’escola catalana no té res a veure amb les 2 banderes que hi ha a la imatge: ni la de tres barres vermelles ni la rojigualda.

   1. David, et copio el mail que m’ha enviat en Manuel d’UGT.

    Entenc que la UGT és una organització prou seriosa i coneixedora de la repressió de la cultura la llengua catalanes, com per documentar-se millor a l’hora de posar segons quines imatges, i a més, dient-me que “me estas ofendiendo y faltandome al respecto.”
    Penseu bé qui falta el respecte a qui, si us plau.
    I també penseu, si us plau, si la UGT no obvia que l’espoli a Catalunya de fa 300 anys (el 43% dels impostos no tornen a Catalunya), alhora de valorar com es podrien acabar les retallades de cop.

    —————————————–
    11/OCT/2012
    Hola me parece que si te fijas en los colores de las banderes, y no te fijas en los recortes, esta foto esta cogida al azar, porque ademas de visitar centros, contestar emails, y hacer consultes, actualizo las webs, e intento poner la información que se lo más actual possible.

    Por desgracia no paso el dia delante del ordenador y con el tiempo para hacer las coses bonitas, asi que colgue la primera foto que encontre en googlee imagenes, sin ningun tipo de cuestion política ni reveidicativa, puse una escuela y punto.

    Pero si tu quieres ir mas allà, me estas ofendiendo y faltandome al respecto.

    Fijate en los recortes, en la nueva ley LOMCE que nos quieren aplicar. Ahi es donde esta la guerra

    Manuel manuel@________ugt.org (no poso el correu real, però el Sr Manuel m’ha escrit en nom d’UGT!)

 2. Les eois són també centres educatius i els seus funcionaris també participem al concurs de trasllats 😉

Comments are closed.

Top