IMPORTANT OPOSICIONS

Resultat d'imatges de OPOSICIONESAhir al matí, a la taula sectorial del Ministeri d’Educació s’han començat a negociar les convocatòries de futurs processos selectius per cobrir 150.000 places dels cossos d’educació en els propers anys a tot el territori de l’Estat Espanyol. Les ofertes majoritàries (que inclourien altres cossos també: FP, EOI, Conservatori, etc.) serien com segueix a proposta del Ministeri:
2018: Secundària
2019: Mestres
2020: Secundària
2021: Mestres
2022: Secundària i Mestres.
Tot i que al principi el Ministeri vol mantenir el sistema d’accés actual, sembla haver certa disposició a valorar més l’experiència i possiblement a negociar canvis en el sistema d’accés, però lamentablement, volen continuar les negociacions al setembre. Esperem que el Ministeri canviï d’opinió i sigui possible continuar les negociacions al juliol i agost.

A nivell Català UGT ha demanat Mesa Sectorial urgent per negociar el calendari d’Oposicions al nostre territori, oferint-mos a fer-la el mes de juliol, ja que no es pot tindre a col.lectiu interí en aquesta situació de desinformació.

Los comentarios están cerrados.