FETE UGT GUANYA EL MANTENIMENT DE LA COMPACTACIÓ PERÒ AMB RESERVES

Print Friendly, PDF & Email

 Gràcies a la intervenció de la FETE-UGT dilluns passat. HEM ACONSEGUIT EL MANTENIMENT DE LA COMPACTACIÓ però amb reserves. En el text que ens ha passat el Departament diu que la manté però no cobrant el 100% sinó el 80%. Tot i així, la UGT no ens agrada el text perquè hi ha una petita clàusula on diu que sempre que l’equip directiu ho autoritzi. Quina culpa tenen els nostres nens  que els directors no  autoritzin la compactació per necessitats del servei? Estem parlant del dret del nadó  com queda recollit a la Llei de Conciliació de la vida laboral i familiar.                                                                                                  

Com ja vam anunciar fa uns dies, no és només un dret que tenim, sinó que és la quantitat de llocs de treball que genera aquesta mesura. Com sempre, la FETE-UGT defensarà els vostres drets, ja que si enfortim el sector públic generem llocs de treball i aquesta és la forma per sortir de la crisi. La  crisi no es soluciona amb la destrucció de llocs de treball, sinó creant-ne de nous i mantenint els sous per tal d’afavorir la reactivació econòmica.

Cap mesura ha d’estar imposada com ara, per Europa  ni pels bancs. NO A  LA DICTADURA FINANCERA, NO A LA REFORMA LABORAL. DIA 29 DIA DE VAGA GENERAL.

FETE-UGT a l’anterior Mesa sectorial del divendres 23 de març va demanar que s’agilitzés el tema de la compactació amb el 80% de la retribució després que ja és un fet la publicació al DOGC de la Llei de Mesures que anul.la el 100 % de retribució en el 1r. any de cura de fill. La preocupació per part de FETE-UGT és que ningú es quedi sense poder compactar abans no surti d’aquí uns dos mesos el decret que reguli aquesta qüestió.