Les 8 excuses per no fer la VAGA:

Print Friendly, PDF & Email
  1. No serveix de res. Això és el que vol el govern i la patronal que creguem. Si els nostres pares i avis haguessin pensat el mateix encara viuríem en l’esclavitud.
  2. Em descompten diners. Més diners perdràs si segueixen abaixant els salaris. Quan val la teva DIGNITAT?
  3. No estic d’acord amb els sindicats majoritaris. Aquesta VAGA la convoquen molts sindicats minoritaris (CNT, CGT, USO, STE…)  I diferents partit (IU, Esquerra, compromís, Equo…)
  4. Al govern ja li va bé que fem VAGA. A cap govern del món li va bé una vaga, sinó no s’esforçarien tant en evitar-la
  5. La Vaga no soluciona res. Les vagues no són una solució, són un instrument de pressió dels treballadors, si no és majoritària aquesta pressió és menor.
  6. Si no és indefinida no la faig. Aneu apuntant els noms dels que diuen això a veure que diuen quan sigui indefinida!
  7. Sóc funcionari/a a mi no m’afecta. La VAGA no és sols contra la reforma laboral, també contra les retallades. A banda el govern ens ha venut com uns privilegiats davant la societat, si ara no estem al seu costat els donarem la raó.
  8. Tenen majoria absoluta, faran el que voldran. Ningú ha votat la reforma laboral, el PP inclús va dir que no abaratiria els acomiadaments, per tant han enganyat als seus propis votants i no estan legitimats per fer-la.

L’argument ESQUIROL per excel·lència és dir que no s’aconseguirà res, però en cas que s’aconseguís  alguna cosa, no hi renunciaran, veritat?