Publicat el decret sobre hospitalització o intervenció quirúrgica

resfriadoDesprés de moltes negociacions, hem aconseguit que la Generalitat reconegui les intervencions quirúrgiques i hospitalitzacions com a exemptes de l’espoli que realitza aquest curs en les nostres nòmines com a penalització per posar-te malalt. El cas ja començava a ser grotesc, a banda de que totes les altres comunitats autònomes ja reconeixien aquests casos, aquí a Catalunya podies faltar sense descomptes per intervenció d’un familiar però no per la teva pròpia intervenció.

DECRET LLEI 2/2013, de 19 de març, de modificació del règim de millores de la prestació econòmica d’incapacitat temporal del personal al servei de l’Administració de la Generalitat, del seu sector públic i de les universitats públiques catalanes.

El Decret té efectes retroactius fins el 15 d’octubre de 2012, a aquests efectes, les persones interessades han de presentar la justificació de la concurrència d’aquests supòsits excepcionals en el termini màxim de tres mesos a comptar de l’entrada en vigor d’aquest Decret llei

FULL DE RECLAMACIÓ

LA FETE-UGT EXIGIM QUE NO ES PENALITZE ELS DOCENTS PER POSAR-SE MALALTS EN CAP CAS!

PROU D’INFRAVALORAR LA NOSTRA FEINA I DE DESPRESTIGIAR EL NOSTRE COL·LECTIU!

4 comentaris a “Publicat el decret sobre hospitalització o intervenció quirúrgica

 1. Algú em pot dir si hi ha un imprès per fer la reclamació?

 2. La paraula espoli està triada expressament, no neguem l’espoli de l’estat espanyol, però no acceptarem que sigui l’excusa de CIU per retallar els docents i l’escola pública. Emplenar-se la boca d’un espoli alhora que en fas tu un altre si és grotesc.

 3. Cert que és un “l’espoli que realitza aquest curs en les nostres nòmines com a penalització per posar-te malalt.”
  El cas és grotesc, si.
  Però companys, també es grotesc utilitzar la paraula espoli per això, i no mencionar-la per l’espoli a que ens sotmet l’Estat Espanyol, amb el dèficit fiscal més gran que hi ha al món.
  Espoli econòmic, cultural i democràtic.
  Encara espero veure els sindicats compromesos amb la justícia i la democràcia.