Print Friendly, PDF & Email

10 de març: manifestacions contra l’atur i la corrupció.


El proper diumenge, 10 de març, s’han convocat manifestacions arreu de l’Estat per fer evident al carrer, un cop més, el malestar i la indignació dels ciutadans i les ciutadanes.
Aquestes protestes s’emmarquen en una setmana de mobilitzacions europees, del 10 al 14 de març, convocades per la Confederació Europea de Sindicats, amb motiu de la reunió del Consell Europeu del 14 i 15 de març, per tal de mostrar el rebuig sindical i ciutadà a les polítiques que s’estan imposant a Europa.
Amb gairebé 6 milions d’aturats a l’Estat i 900.000 a Catalunya, els governs espanyol i català, sota les directrius de la troika, ens continuen imposant reformes i retallades que s’han mostrat clarament inútils per sortir de la crisi econòmica, però que en canvi serveixen a l’objectiu d’empobrir-nos cada cop més, arrabassar-nos els drets laborals aconseguits després d’anys i anys de lluita, privatitzar els serveis públics i desmantellar l’Estat del Benestar.
No ho podem permetre. És temps de lluita, de resposta i d’unió entre tots i totes: treballadors/es, estudiants, jubilats/es, veïns/es, treballadors autònoms, organitzacions, moviments, marees… En definitiva, de la classe treballadora.

Manifestació a Barcelona:
12 hores, des de Passeig de Gràcia/Plaça Catalunya.
Manifestació a Girona:
12 hores, des de la Plaça de la Independència fins a la Plaça del Vi (Ajuntament).
Manifestació a Tortosa:
Tres marxes que sortiran a les 12 hores: drets socials, des de l’ambulatori de Ferreries;
regeneració democràtica, des de la Plaça dels Dolors, i drets laborals, des de la Plaça
dels Sindicats. Acabaran a la Plaça Alfons.
CONTRA L’ATUR I LA CORRUPCIÓ!