Print Friendly, PDF & Email

Diumenge 15 d’abril manifestació, contra la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques a plaça Espanya, a les 12.30h

 

Les entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana que conformen l’Espai Democràcia i Convivència, defensem i compartim els següents valors:

 

Ens aplega la necessitat de donar una resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític i la democràcia.

  1. Manifestem preocupació per la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques i la polarització social produïda en l’actual situació, del país.
  2. Ens constituïm en un espai plural i unitari per defensar les institucions de Catalunya i els drets i llibertats fonamentals dels ciutadans, ciutadanes, i la cohesió social.
  3. Considerem que els problemes polítics han de tenir una resposta política i no repressiva i, per això, demanem a totes les institucions catalanes, de l’estat i europees a cercar les formes i espais pel diàleg i la negociació política.
  4. Fem una crida a la societat catalana a respondre d’una manera pacífica i ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país i dels drets fonamentals, a favor del diàleg.
  5. Ens comprometem a respondre de manera coordinada davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals i a treballar per la convivència, la cohesió social  i el diàleg. Davant d’aquests fets no descartem cap forma pacífica de mobilització i resposta de país.

 

Si la vostra entitat vol adherir-se a l’espai Democràcia i Convivència, ho podeu fer mitjançant aquest enllaç.

 

 

Entitats impulsores de l’espai Democràcia i Convivència

 

Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC)

Assemblea Nacional Catalana (ANC)

Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)

Comissions Obreres de Catalunya (CCOO)

Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC)

Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC)

LaFede.cat, Organitzacions per a la justícia global

Òmnium Cultural

Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC)

Unió General de Treballadors de Catalunya (UGT)

Unió de Pagesos