Print Friendly, PDF & Email

Ja ho vam avisar: acabarem treballant tot el setembre matí i tarde. No ha fet falta esperar molt:

https://www.lavanguardia.com/encatala/20220603/8313531/cambray-replanteja-l-horari-tarda-setembre-per-falta-monitors.html

Donada la ineficàcia administrativa d’aquest govern d’ERC, el Cambray vol fer i desfer, però sense invertir ni preveure, com fan els mals polítics.

Ara es veu clar que l’única idea era avançar el curs, sigui com sigui, per acontentar les famílies, els vots, sense cap raó pedagògica, sense inversió, sense una planificació i organització i, sense allò més important i que obliden els nostres polítics quan estan asseguts al despatx: l’opinió dels professionals del sector. I llavors passa el que passa.

Un altre dels grans “nyaps” del Cambray i en van uns quants. No entenem com un partit com ERC continua mantenint i donant suport a aquest perfil de lideratge poc democràtic i que a banda no té ni idea de gestionar.

Quants favors es deuen a les fundacions privades, d’on ha sortit aquest senyor?

Arribats en aquest punt ens preguntem: és la persona la principal responsable o és el partit que li està donat suport des de l’inici, tot i les històriques revoltes que ha provocat? El clàssic dilema de l’ou i la gallina.

Una cosa la tenim clara:

EL DIJOUS 9 TOTES A LA VAGA , DIEM PROU!
#cambraydimissio #cambraycessament #vagaeduació