Print Friendly, PDF & Email

Avui 22 de maig està convocada una jornada de lluita per uns convenis que garanteixin la recuperació del poder adquisitiu del salaris. A continuació us exposem els detalls de les mobilitzacions arreu de Catalunya. 

Barcelona 11 h Manifestació de 2 columnes que sortiran de l’antiga plaça Antonio López i de plaça Urquinaona i que confluiran a les 12 h a la seu de la patronal Foment del Treball.

  • Punt 1: davant la seu de correus (antiga pl.Antonio López) es trobaran el comité d’empresa de correus i el de l’Ajuntament de Barcelona, i els delegats i delegades del sector de Transport de mercaderies i logística de Barcelona, l’administració pública de la Generalitat, de l’administració general de l’Estat i la resta de sectors de la FeSMC i de la FeSP que no estiguin convocats a l’altre punt.
  • Punt 2: a la Pl. Urquinaona es concentraran els delegats i delegades en defensa dels convenis de SISCAT, sector geriatria/dependència, sanitat privada, sector de recerca, sector de discapacitat, sector del lleure educatiu i sociocultural, les comarques de la Regió Metropolitana i la resta de territoris que no facin concentracions pròpies.
  • A les 11.30 hores els delegats i delegades de la FICA en defensa dels convenis dels sectors del metall, construcció, fusta, derivats del ciment, masses congelades, pa, químic tèxtil i càrnic es concentraran davant la seu de Foment (plaça Antoni Maura), on confluiran ambdues columnes.

Tarragona 12 h Concentració davant la seu de la patronal

Lleida 12 h Concentració davant la COELL (patronal de Lleida)

Girona 11 h Concentració davant la FOEG (patronal de Girona)

Tortosa 18 h Concentració davant de la delegació del Govern de la Generalitat.