Print Friendly, PDF & Email

NOMENAMENTS D’ESTIU

Professorat funcionari de carrera i funcionaris pràctiques: del 17 maig a l’1 de juny.

– Professorat interí amb serveis prestats: del 4 de juny al 18 de juny.

Període de modificació de dades de la borsa: coincideix amb l’anterior: del 4 al 18 de juny. –

Publicació de la Resolució provisional: del 10 al 15 de juliol

– Resolució definitiva: finals de juliol.

Totes les substitucions acabaran el 30 de juny incloses les de reducció de jornada, no com fins ara que finien el 31 d’agost.

Personal interí i substituts major de 55 anys acollits al pacte d’estabilitat i no tinguin nomenament pel curs 12-13 podran demanar abans de cada acte de nomenament el canvi del seu servei territorial preferent. Per a poder optar a aquesta opció, inicialment, el Departament exigeix que compleixin els requisits de demanar tota les comarques de Catalunya i totes les especialitats que posseeixin. Davant d’aquesta mesura totes les organitzacions sindicals ens hem manifestat en total i absolut desacord i en contra rotundament. Així mateix, també s’ha manifestat el rebuig a la retirada del Pacte d’estabilitat.
A l’espera de la publicació de la resolució definitiva teniu present els terminis per presentar sol·licituds i les “novetats”.

6 thoughts on “Adjudicacions 2012-2013”
  1. Benvolguda Carme,
    Més que en la negociació ha estat l’imposició. Poques persones aquest any cobraran agost. Penso que hem d’informar que pot passar que el nomenament acabi a 30 de juny. I que la gent es vagi apuntant els cursos. És l’únic que podem fer.

  2. Tinc un dubte: en el punt 3 de la Resolució( proposta) sobre la gestió de borsa d’interins, concretament el 3.2. diu que els nomenaments per substituir reduccions de jornada tindran inicialment com a data de finalització el dia 31 d’agost, sempre que el titular no s’incorpori amb anterioritat, la qual cosa suposarà el cessament del personal substitut. Us pregunto: la redacció ha canviat en el sí de la Mesa? perque el titular en negreta que heu penjat en el post dieu “incloses les reduccions de jornada” i en canvi el punt 3.2. jo llegeixo el 31 d’agost. Tret d’això que és dubte per a mi, he vist que la resta de les substitucions totes finalitzen el 30 de juny. M’ho podrieu aclarir? Moltes gràcies!!

    1. Si, jo tampoc ho veig clar això…les substitucions val, però les interinitats no, no? Vull dir que sin tens una vacant per tot el curs, tot i que sigui una reducció de jornada, és fins al 31 d’agost…?

Comments are closed.