Print Friendly, PDF & Email

Ahir sortia al diari una notícia que fa por, el PP està promovent la denuncia a docents, que segons el seu criteri, adoctrinen en les aules en contra seva.

pp

Tindríem que reflexionar una mica sobre els valors que s’estan imposant en la nostra societat actual.

No fa molt els treballadors públics (mestres, bombers,metges...), la gent d’esquerres, els sindicalistes…  estaven valorats per la societat. Avui en dia, gràcies al desprestigi promogut pels polítics de la dreta i els seus mitjans de comunicació afins, quasi t’has d’amagar si pertanys a algun d’aquests grups (les paraules funcionari o sindicalista denoten ara, fins i tot, un sentit pejoratiu).

Acusen als mestres d’adoctrinar els nens? No cal adoctrinar els nens, ells distingeixen perfectament entre el bé i el mal, el problema ve quan ens fem adults, sols així s’entén que un poble majoritàriament treballador voti a gent que sols beneficia les grans fortunes i que els que dirigeixen les nostres vides siguin els banquers i les grans corporacions.

Veure un telediari o llegir un diari s’ha convertit en un míting d’un partit polític i a banda no se n’amaguen.

Es senten tan poderosos i pensen que ho tenen tot tan controlat que fins i tot s’atreveixen a provar de criminalitzar un moviment com el de la PAH,que sols busca garantir per als ciutadans un dret fonamental de la constitució, el d’una vivenda digna, i que lluita contra les males pràctiques dels bancs.

Sense ètica i valors no sortirem mai d’aquesta crisi, la solució està en les nostres mans i és més fàcil del que ens volen fer creure, simplement no ens deixem enganyar.