Print Friendly, PDF & Email

COMENCEM A COBRAR ELS 44 DIES DE LA PAGA DE 2012
Nou èxit dels Serveis Jurídics de la UGT

maslladre
Avui ens han comunicat que els Serveis Jurídics de la UGT han guanyat els primers 21 contenciosos a l’ensenyament públic. Es tracta de SENTÈNCIES FERMES, fet que significa que en un termini màxim de dos mesos la Generalitat està obligada a pagar als companys/es que han guanyat el judici els diners que corresponen a la part meritada de la paga extra del 2012 MÉS ELS INTERESSOS dels darrers dos anys. Queden encara més de 2.000 recursos que, vistos els precedents, seran favorables. Si no vols esperar tres anys una resolució del Tribunal Constitucional, encara ets a temps de presentar la teva reclamació fent clic a l’enllaç que trobaràs a continuació. També pots sol·licitar més informació via Whatsapp al telèfon 646747141.

El passat 14 de novembre es van celebrar els primers judicis per la reclamació de la part meritada de la paga extra de 2012 als treballadors/es de l’ensenyament públic. Tal com ja hem informat en altres ocasions, un cop vam tenir la primera sentència ferma del sindicat SAP-UGT, UGT Educació vam optar per presentar també nosaltres reclamacions individuals i el posterior recurs al Tribunal Contenciós-Administratiu. En aquell moment i durant uns mesos, un dels sindicats majoritaris ens va acusar, literalment, de voler-nos lucrar a costa de les desgràcies dels altres i insistien a demanar l’extensió de sentència a tothom, malgrat la reiterada negativa del Govern en aquest sentit. La darrera reunió de la Mesa General de la Funció Pública de novembre de 2014 ho confirma: EL GOVERN CONTINUA NEGANT-SE A FER EXTENSIU EL PAGAMENT A TOTHOM). Encara ara sembla que hi ha qui espera que la fruita madura els caigui a les mans. Mentre munten guàrdia al Departament d’Ensenyament, nosaltres comencem a recollir els fruits de l’esforç i la feina ben feta.

No cal dir que continuarem exigint a totes les meses que es faci extensiu el pagament a TOTS/ES els treballadors/es de l’ensenyament públic. Ara més que mai i gràcies als recursos que ha guanyat el nostre sindicat, no té sentit que el Govern insisteixi a negar-nos el que és legítimament nostre.

UNS TENEN FAMA… NOSALTRES CARDEM LA LLANA

Podeu consultar una de les 21 sentencies format PDF

4 thoughts on “ALGUNS COMENCEM A COBRAR ELS 44 DIES DE LA PAGA DE 2012, ELS ALTRES ESPEREN…”
  1. Hola.Me gustaria conèixer si encara és possible reclamar la part meritòria de la paga xtra de 2012 , i quina instància hauria d’omplir i l’import econòmic que hauria de pagar al sindicat-.Gràcies Sacramento

  2. On està l’enllaç que diu que trobarem a CONTINUACIÓ per a poder fer la nostra reclamació?

Comments are closed.