Print Friendly, PDF & Email

PAGA 2012: QUE NO ES FACIN ELS SORPRESOS, JA HO SABIEN
Aquest mes la Generalitat pagarà 44 dies més interessos a aquells que van presentar el recurs amb la UGT. A la resta de docents pagarà els 44 dies menys un 5%.

Malgrat que ara CCOO es facin els sorpresos, el Govern ja va dir des del primer moment i com vam denunciar la UGT, que pagaria els primers 44 dies de la paga de 2012 menys un 5%. En aquell moment i davant la imminència de les eleccions sindicals a l’ensenyament públic, tant CCOO com USTEC van pressionar perquè el pagament es fes al març, van aplaudir la mesura i van optar per amagar la nova retallada del 5%. Tampoc van explicar que en el cas del personal laboral la quantitat que hauria de pagar el Departament era de 168 dies i no 44. Ara sembla que s’escandalitzen i anuncien mobilitzacions, denúncies i moltes coses més.UGT ja fa més d’un any que presentem contenciosos, els primers dels quals cobraran aquest mateix més. La diferència entre el que hem guanyat i el que pagarà l’administració pot superar els 300€ en alguns casos. És per això que ni hem desistit dels milers de recursos presentats i és per això que en continuarem presentant. També hem denunciat la part meritada de les pagues de 2013 i 2014 i així que sigui possible iniciarem la presentació dels corresponents contenciosos.

Entenem que és molt més còmode i suposa menys feina limitar-se a fer concentracions, xiulades i protestes simbòliques. UGT no participarem en una comèdia destinada a rentar la cara d’aquells que van enganyar els treballadors fa poques setmanes amb l’expectativa de recollir un grapat de vots. Estem decidits a continuar lluitant al front que ens ha donat resultats palpables: LA LLUITA JUDICIAL.

No dubtem gens que continuaran difamant-nos i posant en dubte aquesta informació, és per això que així que tinguem les nòmines que demostren que efectivament hem aconseguit cobrar el 100% dels 44 dies més interessos us la farem arribar.