Print Friendly, PDF & Email

Ahir dissabte 19 de març, després d’una convocatòria de Vaga de 3 dies amb un seguiment històric, UGT Educació Pública  i  desenes de docents vam apropar-nos a primera hora del matí al TecnoCampus de Mataró on hi havia prevista la visita de Pere Aragonès.

Allà algunes persones van poder intercanviar unes paraules amb el President, que es va apropar a la concentració, i li van  recordar algunes de les reclamacions de la Plataforma Unitària de Sindicats.

Pere Aragonès no se’n va sortir del guió que durant els darrers dies hem estat sentint pels mitjans de comunicació, donant suport a la gestió de la Conselleria d’Educació i publicitant de nou unes actuacions totalment insuficients i a anys llum de les necessitats reals del nostre alumnat, de les famílies i del professorat.

Per aquest motiu continuem insistint a la necessitat d’iniciar una negociació profunda i urgent per redreçar la situació de crisi a la qual es troba el sistema educatiu català i la greu afectació al personal dels centres educatius.

Volem una negociacio real ja!

La vaga d’Educació del 29 i 30 de març es manté i la lluita continua! No defallirem!

#VagaEducació

#NegociacioRealJa

#CambrayCessament