Print Friendly, PDF & Email

Els substituts que sols heu cobrat fins el dia 22 en la nòmina d’aquest mes, cobrareu els 8 dies que falten al juliol.

Els Interins que teníeu contracte fins el 31 d’agost us han fet un cessament a 30 de juny per poder participar en les adjudicacions d’estiu, s’ha de comprovar a ATRI que encara teniu contracte fins el 31 d’agost i que cobrareu els mesos d’estiu.

 

 

103 thoughts on “Avís Important Interins i substituts”
 1. Hola,
  Sóc substituta i el meu nomenamens es va acabar al decembre, estic de permís de maternitat i se m’acaba el 2 de març. Podria demanar el permís de lactància? Si és així, quina documentació he d’enviar ( suposo que al meu sstt)?
  I una altre dubte, puc congelar el número per cura d’un fill? Quina és la documentació que he d’enviar? Congelar el número per cura d’un fill és el mateix que agafar excedència? I per últim, si em congele el número per cura d’un fill, puc demanar l’atur?

  Moltes gràcies

 2. Hola,
  Sóc nova i tinc prou dubtes!! A veure si em pots ajudar, estic a la borsa des del curs passat, però vaig trobar feina a l’estiu i em vaig congelar el número per aquest curs 2016-17, i volia saber si per al curs vinent he de tornar a demanar que el congelen, i si és així, quan ho he de demanar? i he de presentar contracte de treball una altra vegada? i també, ho pot presentar una altra persona per mi?
  Havia llegit que si no dius que vols descongelar el número, es queda congelat per 4 cursos consecutius, és així?
  Moltes gràcies!!

  1. tienes que congelarlo año a año, pero si tienes trabajar en enseñanza hazlo ahora, en un par de años tardaras en trabajar muchos años, porque te pasan todos los que están en activo

 3. Bona tarda,
  Sóc Mestra d’infantil i especial i el meu nombre és el 22715. Tinc un dubte que ningú sap respondre’m i és que jo vaig demanar tot el baix Llobregat i perquè em donava igual on treballar només volia treballar. M’han dit que per no especificar tots els nombres més grans que els meus si especifiquen em salten. És així?

  gràcies

  1. No, això no és així, pots reclamar, però mira bé que no siguin confirmacions o perfils.

 4. Bona tarda,

  Sóc mestra substituta de Primària. Actualment estic cobrint un terç de jornada durant tot el curs escolar.

  Resulta que m’han donat la possibilitat de treballar fins el 20 se setembre a Londres aquest estiu.
  Tenia pensat canviar-me la jornada i així no em trucaven per a fer cap substitució. Tinc entès que amb les jornades d’un terç i de mitja jornada és molt fàcil que et truquin la primera setmana del curs escolar, oi? (Si no vaig errada i canvio la jornada, quan me la podria tornar a canviar?).

  La família amb qui treballaré vol que estigui mínim fins el 15 de setembre amb ells…
  Què podria fer a nivell administratiu a la borsa?
  Congelar el número seria una opció? I com funciona lo de congelar el número?

  Hauria de tancar aquest assumpte i treure ja el bitllet d’anada. M’han agafat però si estic amb ells fins el dia 15…

  Moltes gràcies.

  1. Congela el número al teu servei territorial fins el 15 de setembre presentant el contracte de treball

 5. Hola, vull congelar el meu número de la borsa per mantenir una feina aquest curs. si el congelo ara podré modificar les dades a finals de març? i podré manifestar la meva conformitat en seguir a la borsa pel curs vinent? per últim, se’m desactivarà sola la congelació al acabar aquest curs o ho he de demanar?

  1. Si pots modificar dades, si no has treballat mai TINDRÀS que donar la teva conformitat per seguir en borsa. Cada curs es desactiva la congelació si no ho tornes a demanar.

   1. Hola. Vaig congelar el número al Gener per un tema d’estudis, ja els he acabat. Puc descongelar el numero? O m’he d’esperar a acabar el curs? Moltes gràcies!!

 6. Hola…estava fent una subsittucio i encara no ha acabat i hem vaig posar de baixa. Saps si jo ara em puc congelar en número?

  1. El pots congelar quan acabis el contracte actual amb el departament.

 7. Bona tarda,
  necessito congelar el número perque ara sòc autònoma i no m’interessa treballar com a mestre quins papers tinc que presentar al SSTT ?

  Moltes gràcies.

  1. Els papers d’autonoma, millor truca abans a personal i que et diguen exactament que volen

  1. per congelar el numero necesites un contracte laboral o formació oficial, en el primer cas no en el segon si.

   1. Hola Xavi, pots congelar el número per motius personals, sense justificarlos?

 8. Hola. El mes dubte és que si pots congelar el nombre pero estudis de la uoc. És que són moltes asignatures i el mes nomenament finalitza en gener i em vindria genial poder dedicar unes setmanes només per estudiar.

 9. Hola!

  Tinc un dubte sobre congelar el número. Si el congeles, evidentment passaran persones amb números més elevats per davant teu. Un cop el descongeles, continuen nomenant seguint la llista amb normalitat i ja has perdut l’oportunitat aquest curs o tornen a tu perquè has descongelat el número?

  Gràcies!

 10. Salutacions, sóc nou a la borsa i encara no sé molt bé com va tot…

  A principis del curs 14-15 vaig congelar el meu número portant el meu contracte de treball.

  Pot ser que el meu número només estigui congelat durant el curs 14-15? O pel contrari, si m’interessa participar als nomenaments del curs 15-16 o he de comunicar als meus serveis territorials?

  Moltes gràcies!

 11. Bona tarda,
  Durant el curs 1415 he tingut el número congelat perquè estava treballant, doncs resulta que el curs vinent seguiré treballant, fins quan tinc temps de demanar una sol·licitud perquè em mantinguin la congelació del número?

  Gràcies

 12. Hola, estic fent una substitució fins el 30 de juny i vaig haver de fer l’aplicació de les destinacions per l’any que ve però m’agradaria congelar el número perquè he de fer una convalidació dels meus estudis. Em matriculo al juliol….podré congelar el número un cop tingui el resguard de la matricula al juliol o mes adjudicacions d’estiu son abans???
  Un cop acabi la convalidació que poden ser uns 3-4 mesos podria tornar a descolgelar el número i estar a llistes de susbstituta encara que sigui?
  Gràcies

 13. Hola,
  sóc interina i tinc nomenament fins el 31 d’agost, vull congelar el número, abans del juliol que surten les destinacions, per estudiar el curs 15-16. Ho puc fer tot i no haver acabat el nomenament? I si és possible, tinc dret a cobrat l’atur? Gràcies.

  1. per les destinacions d’estiu simplement no demanis res, tindràs que congelar el número a l’agost abans dels nomenaments per al 1 de setembre

  2. Hola,
   jo també soc interina i he tingut nomenament fins al 31 d’agost, però he demanat que em congelin el número per aquest curs per motiu d’estudis i m’ho han concedit. En aquesta situació, puc demanar l’atur?
   Moltes gràcies.

  1. Parla amb personal docent dels teus SSTT, necessitaràs un contracte de treball o una matrícula d’estudis.

 14. Hola, sóc nova a la bossa. Volia saber… si congelo el número, aquest continua baixant quan s’actualitza a l’agost o es queda el mateix de quan s’ha congelat?

  1. Segurament et pujarà, ja que si hi ha gent amb número més alt que si treballa aquell curs els baixarà el número.

 15. Hola, m’han agafat per a treballar en una escola concertada, començo demà però encara no tinc el contracte, la qüestió és que avui han nomenat a la noia que va per davant de mi i tinc por que em truquin o em nomenin divendres, per això m’agradaria congelar-me el número, qué puc fer si encara no tinc el contracte?

 16. M’han donat una substitució de 0,33 per 15 dies. Estic estudiant a la Universitat i em costa molt compaginar els horaris. Quan acabi aquesta substitució podré congelar el número presentant la matrícula o bé quan ja has començat a treballar no ho pots fer?

 17. Bona tarda,

  Aquest matí he contactat amb l’oficina de la borsa de Barcelona Comarques informant d’un error tècnic a la xarxa quan el divendres intentava solucionar els nomenaments. Vaig enviar un parell de correus al personal tècnic per poder-ho solucionar però no em van contestar fins avui al matí.

  No vaig poder ficar-me a temps i m’han solucionat el problema i m’han dit que encara estic a les llistes. Els he informat del fet que estava fora amb temes d’estudis per Setembre i que no estaria disponible aquesta setmana, ni que pensava que podria sortir cap plaça tenint un número tan alt. Els hi he comentat el fet de congelar el meu número i tornar-lo activar quan ho comuniqui. Creieu que hi haura cap problema?

  Gràcies

  Moltes gràcies

 18. Puc congelar el numero sense presentar contracte? Tinc una substitució pel març i no vull que em nomenin aquest mes que em queda.
  Gracies

 19. Bona tarda,

  M’acabo d’inscriure a la borsa docent tot i que encara no se si he estat acceptada. En cas de que m’acceptin al ser nova puc congelar el numero?. Estare a l’extranger fins al juny. En cas de que si que pugues congelar el numero la solicitud amb la instancia que s’ha de presentar on esta? no trobo la plantilla oficial.
  Gracies

 20. Visc i treballo a l’estranger. Puc presentar la documentacióper congelar el número per correu, fax, o e-mail? Gràcies!

  1. Truca a personal dels teus SSTT i t’informaran de com els pots presentar la documentaciió

 21. Bona tarde,
  Hem van nomenar al desembre per primera vegada a un institut i m’han dit que els contractes estan a l’ATRi pero avui he entrat i no he sigut capaç de trobar-lo algú hem podria dir mes o menys per on està.
  Gràcies

 22. Hola,
  es pot congelar el número per un altre motiu que no sigui una feina o estudis? Com per cura d’un fill o d’un familiar?
  En cas negatiu, hi ha alguna possibilitat de poder deixar de treballar un temps sense que et facin fora de borsa?
  Gràcies!

 23. Fa dies que estic treballant tot i que el termini de la substitució que estic cobrint ha finalitzat. Sé que la persona titular continua de baixa però he mirat els documents de l’ATRI i no apareix cap nou contracte ni renovació, això és normal? Tampoc he cobrat el mes de novembre però suposo que és perquè vaig començar el 19. Gràcies

 24. Bona tarda.
  Aquest és el meu primer any a la borsa d’interins i no sé encara molt bé com funciona.Vaig tenir un accident de trànsit i amb posterioritat a l’accident em van trucar per fer una substitució però com que no havia avisat del meu accident fins que no vaig rebre l’adjudicació de la substitució m’han dit que estic fora de la borsa per no avisar i que a més no em puc donar d’alta el proper curs ja que tinc un any de penalització.És cert això de l’any de penalització? Puc al·legar alguna cosa i a qui? Que passaria si els hi porto una nova baixa mèdica del mateix dia de l’adjudicació perquè sigui una causa justificada? Sento fer tantes preguntes però es que em trobo en una situació desesperada.Gràcies

 25. És possible congelar el numero de la borsa per anar a aprendre anglès a un altre continent? em cal trobar feina allà?
  graciess

 26. Hola! Si congelo el número, fins quan està congelat? Fins que finalitzi el contracte o fins que jo ho comuniqui?
  Moltes gràcies!

   1. I per descongelar? també es quant ho comunique? Es inmmediate, el mateix día?

 27. Bona tarda! els únics motius pels quals es pot congelar el número son tenir un contracte laboral o estar estudiant? Hi ha alguna manera de justificar-ho com a estada a l’estranger en busca d’oportunitats (sense contracte laboral)? Gràcies.

 28. Hola!

  M’han nomenat amb un 1/3 en una escola, però el mateix dia em van seleccionar per fer un programa de pràctiques del màster que estic fent. El nomenament estava previst que acabés el 07/11, però és un embaràs i s’allarga. Tinc possibilitat de congelar el número? Aportant documentació.

  Gracies

 29. El meu marit se’n va de post-doc a l’estranger i marxem tota la familia. Es pot congelar el número de la borsa d’interinatge en aquest cas?
  Moltes gràcies.

 30. Bones.
  Com ho puc fer per congelar el n° si estic com autonom i no tinc contracte laboral. Serveix amb l’alta del IAE?

 31. Hola!
  Per congelar el numero s’ ha de portar la doc al servei territorial, he d’anar jo presencialment ho pot anar una altra persona amb els papers? Gracies

  1. pot anar un altra persona, mira que estigui la petició signada i portar copia per marcar registre d’entrada

 32. Hola!

  Jo estic estudiant psicopedagogia per la UOC de manera no presencial, sabeu si tinc possibilitat de congelar el número presentant la documentació que ho acredita, o per ser estudis a distància no tinc la possibilitat?

  Gràcies!

 33. Hola,

  He llegit que per congelar el número de la borsa de treball, has de presentar una instancia i una copia del contracte laboral. Tot això s’ha de presentar presencialment al teu servei territorial? o es pot enviar d’alguna altra forma?

  També, m’agradaria saber si hi ha algun model d’instancia o l’has d’escriure tu mateix.

  Gràcies

  1. Ho has de presentar als SSTT, hi ha model exposo i demano típic.

 34. Hola, em trobo que no vaig manifestar que volia continuar a la borsa docent 14-15. Això pot repercutir que em facin fora de la borsa? Tenia el número congelat a la borsa 13-14. Moltes gràcies!

 35. Hola, necessito congelar el numero d’ordre perquè vaig a fer un voluntariat a un altre país. Com ho faig? Tenen en compte aquest motiu o m’ho denegaran?
  Gràcies

 36. Bon dia. Vull congelar el número de la borsa però no se com ho he de fer. Algú em pot ajudar? Gràcies!

 37. Hola,estic treballant en una escola privada amb contracte indefinit.Em pregunto si el número de la borsa docent cal congelar-lo cada curs obligatòriament? En cas afirmatiu, cada curs hauré de portar la còpia del contracte laboral? Gràcies!

 38. Bona tarda,

  He de congelar el meu número de la borsa perquè tinc un contracte a auna escola concertada pel curs que ve. Algú sap com ho he de fer i/o on he d’anar?

  Moltes gràcies per avançat, no ho he fet mai, no trobo informació precisa enlloc i vaig ben perduda!

 39. Hola!
  Estic buscant on puc trobar els tipus de permís que necessites per poder congelar el número, però no ho trobo? Sabeu a on són?
  Gràcies.

  1. necessites un contracte laboral o realitzar estudis relacionats amb la carrera.

 40. Hola, per congelar el número a la borsa és necessari presentar la instància i còpia del contracte com he llegit, però la instància es pot descarregar d’Internet o l’has d’escriure tu mateix? ja que he buscat a la web i no hi he trobat cap model d’intància. Algú hem pot ajudar? Gràcies

 41. Hola,
  La cogelació del número és immediata (tan prompte com portem instància i contracte al ST) o triga uns dies?
  Merci

 42. Es pot congelar el número amb un contracte previ a la incorporació a la borsa? ha de ser necessàriament un contracte com a docent? gràcies

 43. Estic treballant com a substituta amb nomenament fisn al 30/6. M’han ofert una feina amb contracte fora d’Ensenyament q m’interessa agafar, però és temporal. Puc agafar aquesta feina i congelar el número?

  1. Si ja estàs treballant en contracte no pots congelar el número, de totes maneres truca a personal del teu SSTT a veure si es pot fer alguna cosa.

 44. Bona tarda,

  puc congelar el número de la borsa si estic treballant? És a dir, hi ha possibilitat de renunciar al nomenament (de l’1 de setembre al 31 d’agost) per algun motiu (com una feina)?
  O una vegada ja estàs nomenat no puc renunciar??

  Gràcies

  1. Si, pots congelar el número amb un contracte laboral. Ho has de demanar abans de ser nomenat.

 45. Hola necessito saber si congelo el meu número si ha de ser per a tot el curs?

 46. Hola, sóc interina amb contracte des de l’1 de Set 2011 fins 31d’agost de 2012 i no m’han pagat el juliol ni crec q em paguen l’agost… què he de fer? l’instància ja l’he presentada però no contesten… 🙁

 47. Hola,
  Hi ha algun model de reclamació per la paga extra de juny com a interí? S´ha presentat al registre la reclamació?

 48. M´ha sortit una substitució d’1/3 d jornada a una escola privada concertada, seria per tot el curs i nomès tardes. Si ho justifico al Consorci, perdré el número o em donaran de baixa, o en cas d que pugui fer-la puc demanar mitjantçant instància al Consorci la possibilitat d’un altre 1/3 a la pública???

  1. Tens dos opcions. En la normativa actual pots congelar el número. Si no ho fas pensa que t’has d’adaptar a l’horari de la pública sinó p t’ expulsen de la borsa.

 49. He vist a l’ ATRI que tinc contracte fins el 31 d’ agost. No m’he de preocupar ?Cada dia surt una noticia dolenta

Comments are closed.