Print Friendly, PDF & Email

RECLAMACIONS I DESISTIMENTS AL CONCURS DE TRASLLATS DE SECUNDÀRIA I PRIMÀRIA

Finalment, ahir 7 de març es va resoldre completament la resolució provisional del Concurs de Trasllats, referent al cos de mestres.

En el barem fet públic amb la resolució provisional hi ha reflectida la puntuació afegida o modificada d’ofici corresponent als apartats 1.2.1, 1.2.2 i 1.2.3 (antiguitat en el cos) com a personal interí i funcionari en pràctiques en centres públics del Departament d’Educació.

 

TERMINIS PER PRESENTAR RECLAMACIÓ I RENÚNCIES:

-Cossos d’ensenyaments secundaris i de la Inspecció d’Educació: del 27 de febrer al 10 de març de 2023
-Cos de mestres: del 8 al 21 de març de 2023


RECLAMACIONS

 • Per presentar reclamació, cal omplir el model reclamació CT 2023 (cliqueu per obtenir-lo) i adjuntar-lo accedint a l’aplicació Presentació de reclamació i/o desistiment (cliqueu).
  Podeu accedir amb el codi GICAR (atri) o l’usuari temporal.
 • Per poder gestionar la reclamació és imprescindible desar el model de reclamació amb un nom que identifiqui la persona participant en el concurs (nom, cognoms i DNI) per poder-ho adjuntar posteriorment, quan s’accedeixi a l’aplicació.
 • Cal tenir les finestres emergents desbloquejades per al bon funcionament de l’aplicació.
  Cal recordar que no es pot reclamar la revisió del barem de mèrits establert si prèviament i expressament no s’han al·legat en termini de sol·licitud de participació. En aquest cas, si no hi ha una al·legació prèvia, no es tindrà en consideració la reclamació.
 • Si la reclamació fa referència a mèrits al·legats que no s’han valorat i no consten al registre de personal, és imprescindible adjuntar la documentació acreditativa escanejada en format PDF, juntament amb la reclamació.
 • En accedir a l’aplicació de reclamacions, tindreu accés a la còpia del resguard de la vostra sol·licitud de participació per poder-la consultar, si escau, per fer la reclamació.
  Totes les reclamacions presentades fora dels terminis indicats seran denegades.

 

DESISTIMENTS

Tal com preveuen les convocatòries del concurs general de trasllats del personal docent, amb la publicació de la resolució provisional, els i les concursants poden presentar desistiments per participar en alguna de les fases o a la totalitat del concurs de trasllats (i rebutjar la plaça obtinguda), sempre que la seva participació en la fase o les fases del desistiment siguin voluntàries (per tant, en queden excloses les persones que hi participen obligatòriament per obtenir una destinació definitiva).
Per poder presentar el desistiment a la participació, cal emplenar la model desistiment Concurs Trasllats 2023 (cliqueu per obtenir-lo) i gestionar-la com una reclamació.

Accedeix a l’enllaç https://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/concursos/concurs-trasllats-cossos-docents-iec/ per accedir a tota la informació del Departament d’Educació.

 

Us recordem que els delegats i delegades de la UGT van presentar la reclamació contra la resolució provisional de vacants en el concurs de trasllats, dintre del termini que va finalitzar el dia 1 de febrer.

La UGT presenta la reclamació efectiva contra la resolució de vacants del concurs de trasllats.

Les nostres reclamacions permetran, un cop superats els recursos administratius (d’alçada, i de reposició) adreçar-nos als jutjats per tal de revertir la decisió del Departament d’Educació de congelar una quantitat ingent de places. Però mentre no es resolguin aquests recursos previs, no ens quedarem amb els de braços plegats. Iniciarem accions davant altres instàncies.

S’han reclamat explícitament més de 700 places que ens van ser notificades a través del formulari que vam posar en marxa. Però també vam reclamar totes aquelles que van ser inicialment informades als equips directius, i en general totes les que estiguin vacants.

Durant aquesta setmana, les persones que van indicar que volien rebre la informació sobre la reclamació, la rebran als seus correus.

En aquest procés convé tenir una estratègia clara i, a la UGT, la tenim.

Som útils. Aconseguim millores

UGT Educació Pública