Print Friendly, PDF & Email

 

CONGRÉS ESTATAL D’EDUCACIÓ “Tots i Totes, amb el canvi educatiu” que organitzem a Madrid, els dies 18, 19 i 20 de novembre de 2022.

Des del Sector d’Ensenyament Federal d’UGT-Serveis Públics volem informar-vos de la confirmació de l’assistència de la ministra d’Educació i Formació Professional, la Sra. PILAR ALEGRIA CONTINENT al CONGRÉS ESTATAL D’EDUCACIÓ “Tots i Totes, amb el canvi educatiu” que organitzem a Madrid, els dies 18, 19 i 20 de novembre de 2022.

Us recordem que aquest CONGRÉS se celebrarà en modalitat PRESENCIAL i abordarà LA LOMLOE I EL CANVI EDUCATIU, amb lan finalitat d’ajudar el professorat a incorporar les novetats en la planificació i impartició de la seva pràctica docent per al curs 2022-23 i successius.

Per tant, es treballarà en:

  • Els reptes i desafiaments per a educar en el S.XXI
  • Pautes concretes per a l’elaboració de la Programació i les unitats didàctiques segons la nova Llei educativa, *LOMLOE
  • L’educació emocional a través de l’art
  • La creació de continguts per a la igualtat i la convivència
  • L’elaboració de materials interdisciplinaris
  • Accions formatives de competència digital i la seva aplicació a l’aula

El  Congrés està dirigit al Professorat de totes les etapes educatives dels Ensenyaments no Universitaris i a persones que no havent exercit la docència, hagin acabat els seus estudis de Grau i/o Màster de Secundària.

La formació rebuda està reconeguda amb 20 hores de Formació, pel Ministeri d’Educació i Formació Professional (*MEFP).

La quota d’assistència és de 30€ (afiliades/us) i 60€ (no afiliades/us).

En el següent enllaç teniu tota la informació detallada d’aquest Congrés, Així com el Programa i la Fitxa de *Pre-inscripció a aquest.

UGT Educació.