POSAT EN CONTACTE

Print Friendly, PDF & Email

FETE-UGT DE CATALUNYA, RAMBLA DEL RAVAL 29-35 BARCELONA TELF 932956100

como-descargar-whatsapp

Whatsapp: 649107787

 

FORMULARI GENERAL DE CONTACTE

PERMANENTS SINDICALS:

 

 

19 thoughts on “POSAT EN CONTACTE”
 1. Hola m’agradaria saber si aquest any tindreu cursos per a preparar les oposicions d’educació primaria, en el cas de que hi hagin.
  moltes grácies

 2. Hola,

  Forme part de la borsa per l’especialitat de pedagogia. Recentment he finalitzat educació infantil i m’agradaria formar part d’aquesta borsa. A més vaig treballar alguns dies fa un parell d’anys com a mestra d’infantil quan van donar la posibilitat a algunes especialitats de secundaria de cobrir aquestes substituciones.
  El meu dubte es si m’he d’inscriure de nou a la borsa per aquesta especialitat o d’altra banda fer-ho al periode obert per a actualitzar especialitats. Al segon cas, en quina data seria? donat que a la web de la generalitat posa abans de la darrera setmana de març, sense data concreta (ja que la del 2 de desembre i la del 27 de gener son dates passades i concretes, no com aquesta). Així dona la impressió que és durant tot el més de febrer i març. Passaria a formar part d’aquesta borsa amb caràcter inmediat, o l’entrada en borsa seria efectiva a partir de l’actualització de dades d’agost?. Al tenir serveis prestats en aquesta especialitat passaria del bloc 3 (persones amb serveis prestats pero de titulació diferent a la adscrita) al bloc 1 (persones de l’especialitat i amb serveis prestats)?.

  Moltes gràcies pel seu temps i per resoldre els nostres dubtes. Em senc prou perduda en aquestes qüestions.

  Sandra.

 3. Hola,
  Soc funcionaria de carrera i estic de propietaria provisional. Voldria saber si puc demanar una comissio de serveis de cara el curs vinent sense tenir plaça definitiva, quan es pot fer i si existeix alguna prioritat el fet de demostrar q la parella treballa lluny d’on treballo actualment.
  Gràcies

  1. Sense plaça definitiva no pots demanar CCSS, el que pots fer a les destinacions d’estiu és confirmar al centre si vols o demanar un centre nou.

 4. La còpia de la reclamació de la paga extra segellada pel registre s’ha d’enviar al territori on es treballa o on es viu? en el meu cas jo visc a Campins 08472 però treballo a Riells i Viabrea (Girona)

 5. Estic de permis de maternitat. Del meu primer fill vaig gaudir de 122 dies mes. Encara existeixen ? Com els he de sol.licitar?

  1. Si, és la compactació , però ara et descompten una part del sou. es demana als SSTT. Pots mirar l’apartat de Permisos en aquesta web

 6. Desearía saber la contrasenya para el apartado del racó de l’afiliat doncs sóc del sindicat des de fa anys i no m’he assabentat de la contrasenya. Per altra part, es va enviar en el correu normal?. Doncs si va ser així no el vaig rebre.
  Gràcies per tot.

  Juan Antonio Zabal

 7. Hola,
  M’agradaria saber si n’hi ha alguna reclamació col.lectiva de les pagues extres o bé si es pot fer a nivell particular.
  Salutacions.

  1. Hola, com a sindicat hem fet una reclamació a nivell particular, si la guanyem, informarem per a que tothom la faci a nivell particular

 8. Vull entrar a la Borsa d’intereis, i no puc.
  Entro amb el meu DNI i la meva contrasenya.
  I diuen que no estic localitzada.
  Estic de baixa per un accident laboral, i m’han operat, però volia veure les meves dades.

  Moltes gràcies.
  Inma Díaz Torren

  1. Tindràs que trucar als teus SSTT i posar-te en contacte amb personal.

 9. Bona tarda

  He llegit a l’apartat d’interins que el periode de modificació de dades és del 22 de maig al 4 de Juny. Voldria saber si també s’obrirà la borsa aquest any pels que no estem inscrits, com és el meu cas.

  Gràcies

 10. No tenim versió web en altres idiomes, ni en castellà, ni en anglès… ja que no tenim prou recursos humans per poder traduir la informació diària. En el moment que els tinguem no dubtis que farem la web en altres idiomes.

 11. O jo no la se veure o no trobo la versió web en castellà.
  Si fos aixì que no la teniu en castellà, em podeu dir perquè?
  Una salutació.
  Carlos.

Comments are closed.