Print Friendly, PDF & Email

Continuen les improvisacions al Departament d’Educació, no podia ser diferent.

Si bé a l’inici de curs, segons la informació d’alguns equips directius, el Departament d’Educació  va anunciar que enguany no es portarien a terme les proves d’avaluació de 6è de primària i del 4rt de la ESO, al cap d’unes setmanes J.G. Cambray torna a sorprendre anunciant que finalment si es portaran a terme.

I això, quan molts dels centres ja havien fet reserva de dates a les cases de colònies pel final de curs d’aquests cursos, alguns a les dates de les proves o en jornades molt properes, amb la dificultat que això comporta per tornar a organitzar, trobar un espai adient i amb dates disponibles un cop passat l’inici de curs.

Sens dubte si d’alguna cosa no ens podrem queixar amb aquest Conseller és de no tenir sorpreses. Llàstima que fins ara no siguin tan positives com ens agradaria.

A la citada Resolució es convoca, per als dies 8, 9 i 10 de maig de 2023, la prova d’avaluació de l’educació primària corresponent al curs 2022-2023, que ha de dur a terme l’alumnat de sisè curs de primària de tots els centres, públics i privats, que imparteixen aquesta etapa educativa, d’acord amb les directrius que consten a l’annex.

A la qual es convoca, per als dies 3 i 4 de maig de 2023, la prova corresponent al curs 2022-2023, que ha de dur a terme l’alumnat de quart curs de tots els centres, públics i privats, que imparteixen l’educació secundària obligatòria, d’acord amb les directrius que consten a l’annex.

 

UGT Educació Pública