Print Friendly, PDF & Email

Gràcies a les actuacions d’un grup de persones afectades al facebook i del nostre sindicat, hem aconseguit que el Departament d’Ensenyament reconegui altre cop l’anglès B2 de la UOC.

Recopilem, el 25 de juny del 2015 el Departament treu una resolució (ENS/1417/2015) en on sols accepta titulacions per la capacitació lingüística amb segell o certificat CLUC (El certificat de llengües de les universitats de Catalunya: el CLUC multinivell d’anglès)

La gent que a cursat el B2 d’anglès a la UOC (universitat Catalana) veu com no li accepten aquest títol al Departament per manca del segell CLUC i els emplacen a realitzar un examen a banda pagant.

Creiem que aquesta situació no és justa i comencem a reunir gent afectada per reclamar.

Es crea la web www.facebook.com/B2UOC/ per unir forces i comencem a reclamar al Departament i a la UOC.

Al final el Departament cedeix i reconeix el B2 de la UOC encara que no tingui el segell CLUC, a partir del dilluns 4 els SSTT tindrien que tenir instruccions d’acceptar aquesta titulació.

Una mostra més de com la unió de la gent afectada i un bon suport sindical pot canviar les injustícies Una salutació especial a la Nuria Gonzalbo i la Cinta Curto per la seva lluita.

 

2 thoughts on “El B2 d’Anglès de la UOC torna a estar reconegut pel Departament”
  1. Bona tarda,

    Des del departament em diuen que el títol d’anglès de la UOC no porta el segell de validació CLUC i que per tant no m’acceptaran el títol. És veritat?

    Moltes gràcies.

    Gemma

Comments are closed.