Print Friendly, PDF & Email

El Departament d’Educació amplia, de forma extraordinària, el nomenaments de docents per fer front a la tornada a les classes després de les vacances de Nadal. Per tal de garantir que els centres puguin obrir les portes amb normalitat avui, primer dia d’escola, i puguin atendre l’alumnat, Educació ha previst un seguit de mesures excepcionals.

Així, es cobriran totes les baixes iguals o superiors a 5 dies –fins ara es cobrien les de 7 o més dies de durada-. A més, durant els propers dies, si és necessari, es poden fer nomenaments excepcionals d’urgència per si hi ha centres amb més de 3 baixes inferiors a 5 dies. També per minimitzar les possibles baixes de professorat, hi haurà nomenaments telemàtics cada dia durant aquesta setmana i la propera.

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, va explicar ahir que “com a mesura excepcional s’atendran i es cobriran totes les baixes de curta durada. A més, cada dia farem nomenaments cada dia per tal que les baixes comunicades per l’equip directiu tinguin substituts a l’aula”.

Com a mesura excepcional esta previst fer nomenaments telemàtics cada dia fins el proper divendres 21 de gener.