Print Friendly, PDF & Email

Com ja sabeu, ahir el Conseller Bargalló va fer unes declaracions en què es presentaven les línies mestres del curs 20-21.
Un cop analitzat el que va dir així com la subliminal posada en escena, la UGT considera que tot plegat ha estat una PRESA DE PÈL, ja que
👉🏽El personal docent proposat (5000 treballadors i treballadores) és TOTALMENT INSUFICIENT i contradictori si tenim en compte que les xifres que el partit JxCat havia proposat oscil.laven entre els 6000 i els 10000 docents,
👉🏽Ens amoïna que a cada roda de premsa S’INCREMENTIN LES RATIOS. A quants alumnes arribarem si en fa més? 40? 50?
👉🏽Es vetllarà per tal que no es cometin errors i no es relaxin les MESURES DE SEGURETAT i DISTÀNCIA FÍSICA que després puguin afectar la salut de les persones?
👉🏽El principi D’ESPECIALITAT EDUCATIVA serà vulnerat en els nivells superiors. Això provocarà que l’educació en competències se’n ressenteixi encara més…I després el Conseller i el seu gabinet d’ “experts” no entendrà perquè obtenim uns resultats tan dolents a les proves PISA 🤦🏽‍♀️
Com podeu veure, tot plegat és un despropòsit, un cop més…😡

Pendents de la publicació de les instruccions d’inici de curs, per poder fer una anàlisi més detallada, de moment estem sorpresos i ens formulem preguntes al respecte:

Per què l’ús de mascaretes i/o pantalles no ha de ser obligatori per a tots/es els docents, molts d’ells grups de risc, o ja no hi hauran tampoc d’aquests?

Els grups estables ho seran les 24 hores? Els alumnes no es relacionaran a la porta d’entrada o amb més gent fora del centre perquè «viuen en una bombolla»?

Si és detecta un cas al centre, el grup estable ni garanteix la seguretat ni aïllament… Si aquest/a alumne/a té germans/es al centre, cosa molt probable, també s’hauran de confinar aquells grups de retruc…
La casuística és molt gran i no és pas simple tal com volen transmetre els departaments de Salut i Educació.

Quants docents seran finalment? Els que han dit a la roda de premsa, o l’altra xifra que va donar ahir el president (Bargalló parlava de 5000 docents i 370 milions, mentre que Torra ho elevava a 450 i entre 6.000 i 10.000 docents!)?

One thought on “El Departament enganya a tota la societat.”

Comments are closed.