Print Friendly, PDF & Email

Des de la UGT de Catalunya s’obrirà un període de mobilitzacions per exigir el seu retorn

Aquest matí s’ha reunit la Mesa d’Empleats Públics de Catalunya on es tractava d’aconseguir que s’apliquin, als treballadors i a les treballadores de la Generalitat, les mesures que s’estan implementant a la resta d’administracions públiques d’arreu de l’estat espanyol i de Catalunya.

Des de la UGT de Catalunya s’ha exigit el retorn de la paga extra del 2012, 2013, 2014 i dels dies de permisos i condicions de treball que s’han retallat en aquests últims anys.

El Govern de la Generalitat ha posat sobre la taula mesures inconcretes i dilatòries que han fet inacceptable  arriba a un acord. Sembla que el Govern de la Generalitat prioritza ser “bon minyó” amb les exigències de dèficit que marca Cristóbal Montoro, ministre d’Hisenda, que  pagar el que deu als seus treballadors i treballadores com han fet en d’altres comunitats autònomes.

Davant del posicionament del Govern els sindicats de la Mesa ens veiem obligats a obrir un període de mobilitzacions per aconseguir que el Govern  que va ser el primer en aplicar retallades no sigui l’últim en retornar el que s’està recuperant a la resta d’administracions.

Així doncs, des de la UGT de Catalunya continuarem les lluita i les mobilitzacions fins a la propera reunió el proper divendres, 13 de novembre