Print Friendly, PDF & Email

Aquesta és la primera conseqüència del recurs interposat per la UGT

Butlletí 591

L’Acord de Govern de 10 de març passat establia un càlcul de retorn de part de la paga extra  que ens van treure il·legalment l’any 2012 que la UGT va recòrrer immediatament ja que veiem que, novament, el Govern volia retornar menys diners dels que ens corresponen.

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, fa just una setmana, ha admès a tràmit el recurs de la UGT i ha obligat al Govern a publicar en el DOGC el nostre recurs per tal que es personin en el procediment totes aquelles persones que tinguin algun interès. Avui, el Govern s’ha vist obligat a publicar al portal ATRI una nota en la qual parla “d’incidència” en l’aplicació de la reducció del 5% però cal que sapigueu que el Govern està començant a rectificar, novament, per la pressió judicial que està liderant la UGT.

Aquesta “correcció” és un primer pas. Estem lluitant per aconseguir que el Govern no pugui aplicar aquest 5% que vol imposar en nom d’un acord de Govern ja derogat i que ha fet que molts treballadors no cobrin correctament aquest retorn.

És insultant comprovar, a diari, el nivell de menyspreu i de manca de consideració que té aquest Govern  vers els treballadors i treballadores de la Generalitat. No ens creiem que aquesta correcció sigui una incidència casual ni un error informàtic. Només reaccionen davant la pressió judicial a la qual els estem sometent.

On està “la incidència” que ha comés el Govern i que la UGTha denunciat?

“L’errada tècnica” consisteix en que aquest Acord del Govern d’aplicació de la reducció del  5%   sobre els  nostres  ingresos  “percebuts”   l’any 2012,   s’ha  fet  calculant  que haviem  cobrat   14 pagues però, ta l com vam denunciar,  al 2012 no vam percebre 14 sinó 13 pagues, com a conseqüència del  robatori d’aquell any d’una paga extra.

La UGT es congratula d’haver aconseguit la “correcció forçosa”, anunciada a ATRI, que suposarà que aquest mes de juliol molts treballadors als quals no se’ls va pagar correctament recuperin part del que és seu, però no pararem fins aconseguir la DEVOLUCIÓ SENCERA DE TOTES LES PAGUES EXTRES QUE ENS HAN TRET.

La UGT de Catalunya continuarà treballant, com sempre, en defensa dels treballadors, i us informarà puntualment de qualsevol mesura que adopti l’Administració. Estem a la vostra disposició al telèfon 669427073