Print Friendly, PDF & Email

LA UGT DE CATALUNYA CONSIDERA DEMAGÒGIQUES LES EXCUSES DEL PRESIDENT DEL GOVERN PER SOSTREURE LA PAGA EXTRA DELS TREBALLADORS PÚBLICS

Des de la UGT de Catalunya considerem que en el discurs d’ahir Artur Mas es va desentendre de les seves responsabilitats com a president de la Generalitat, traslladant-les a Madrid. Mas culpa al govern central dels problemes dels pressupostos però és el President qui no paga als seus treballadors i s’escuda sota el concepte de paga extra per eliminar, no ens hem d’oblidar, part del seu salari al personal de l’administració de Catalunya.

La UGT de Catalunya exigeix a Artur Mas que assumeixi les seves responsabilitats com a president del Govern de Catalunya i deixi d’amagar-se sota paraules que ja no són transparents.

Sembla que el president oblida que els impostos no són finalistes i que és el Parlament a través de la llei de Pressupostos qui decideix cada partida.

Des de la UGT de Catalunya ens preguntem perquè la implantació  des de Madrid de l’impost sobre dipòsits bancaris no condiciona també el salari – els  més ben remunerats de tot l’Estat – dels alts càrrecs ( el del President de la Generalitat, el del Govern i els dels vips de l’Administració Pública ), en comptes de continuar retallant al seus treballadors, al poble, sense demostrar cap tipus d’interès en arreglar la situació.