Print Friendly, PDF & Email

El #MUCE promou que el Parlament català es pronunciï contra la LOMCE

Carta que el Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) hem presentat a tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya .

Des del MUCE hem demanat als representants dels grups parlamentaris que promoguin una resolució contra la LOMCE al Parlament de Catalunya.
El Marc Unitari de la Comunitat Educativa de Catalunya (MUCE), el passat 13 de març, ens vam adreçar als portaveus i als responsables d’Educació de tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya, per tal que promoguin al Parlament de Catalunya la resolució que els hi hem presentat contra l’avantprojecte de LOMCE.
Les entitats i organitzacions del Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) ens hem dirigit al Parlament de Catalunya per expressar la nostra preocupació davant la pròxima tramitació al Congrés de l’Estat espanyol de l’avantprojecte de Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad de la Educación (LOMCE).
Considerem important mostrar el nostre posicionament com a comunitat educativa sobre aquest avantprojecte, a partir d’una proposta de resolució consensuada entre les entitats de tots els àmbits de l’educació que conformem el MUCE. Perquè el nostre principal objectiu com a MUCE és vetllar per la defensa de l’educació pública i la seva qualitat i per això rebutgem absolutament la normativa que vol desplegar la LOMCE, entenent que és contrària a l’esperit i les formes de l’educació pública i de l’escola catalana.
Us adjuntem la resolució que el MUCE hem presentat a tots els grups parlamentaris del Parlament de Catalunya