Print Friendly, PDF & Email

EL MUCE PRESENTA LES VALORACIONS I EL POSICIONAMENT SOBRE L’AVANTPROJECTE DE LA LOMCE

Demà, acte ‘La LOMCE, una llei a favor de qui?’, a l’Escola de Treball (18:30h)

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) presentarà demà el posicionament, les valoracions i les accions de la comunitat educativa respecte l’avantprojecte de la LOMCE, en un acte que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Escola del Treball – Escola Industrial. L’acte ‘La LOMCE, una llei a favor de qui?’ serà presentat per Francesc Imbernón, catedràtic de Pedagogia de la UB i director de l’Observatori Internacional de la Professió docent (OBIPD), i hi intervindran representants de totes les entitats de la Comunitat Educativa integrades en el MUCE.

 

El MUCE denuncia que la LOMCE posa en qüestió la igualtat d’oportunitats per a tot l’alumnat. És una llei que augmenta la mercantilització, aprofundeix en la privatització de l’ensenyament públic i ataca el nostre model educatiu i la immersió lingüística.

 

Marc Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE):

 

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) – Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) – Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) – Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) – Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) – Federació d’Educació de CCOO – Federació d’Ensenyament de CGT – Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) – FETE-UGT – Sindicat d’Estudiants (SE) – Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) – USTEC-STEs (IAC).

 

Acte ‘La LOMCE, una llei a favor de qui?’

 

DIA: 12 de febrer.

HORA: 18:30 hores.

LLOC: Sala d’Actes Escola del Treball. Recinte Escola Industrial. Comte d’Urgell, 187. Barcelona.