Print Friendly, PDF & Email

Estimats companys i companyes,

Des del Sindicat d’Educació de la FeSP-UGT volem fer-vos arribar tota la nostra solidaritat i suport davant de la decisió injusta i inacceptable del grup Nissan de decidir tancar i deixar-vos sense feina després d’anys de reclamar solucions als errors estratègics que denunciàveu des del Comitè.

Tot plegat mostra  una estratègia clara de l’empresa pensada per a abandonar Catalunya  i abandonar uns treballadors que han dedicat 40 anys de la seva vida a fer créixer l’empresa. La vostra feina ha convertit la fàbrica en un referent de la indústria de l’automòbil i molts mestres encara recordem les visites que fèiem a la Zona Franca acompanyant els nostres alumnes, admirats de la vostra organització.

Encara és més greu que un grup empresarial decideixi deixar milers de famílies sense recursos enmig de la crisi més greu dels últims deu anys i davant d’una doble incertesa, la del tancament i la d’un futur incert.

Des del Sindicat d’Educació FeSP-UGT lamentem també la tèbia resposta de part de les administracions, tant autonòmica com estatal. Sembla que des de la Generalitat s’han adonat per fi que el sistema de subvencions no serveix per fer que els grups empresarials arrelin amb fermesa en un territori i que només és possible prendre mesures eficients si les administracions tenen influència i poden controlar els grups accionarials.

No ens volem estendre més, només us volem fer sentir el nostre escalf i fer-vos saber que sempre ens tindreu al vostre costat per a evitar que el grup Nissan se’n vagi de Catalunya. Només cal que ens convoqueu. Els treballadors, siguem del sector que siguem, ens  hem d’unir per defensar les reivindicacions justes i els nostres llocs de treball davant de les decisions patronals fredes i inhumanes.

Quan ens convoqueu serem al vostre costat.

Visca la lluita obrera!