Print Friendly, PDF & Email

 

El sindicat durant el confinament.

Tal com esteu fent aquests dies totes i tots, les companyes i companys d’ensenyament públic de la UGT estem treballant des de casa per tal de poder ajudar-vos en tot allò que us calgui. Continuem fent assessoraments a totes aquelles persones que es posen en contacte amb nosaltres, denunciem situacions irregulars i pressionem per negociar amb les administracions un enfocament consensuat de la situació que ens ha tocat viure aquests dies.

Entenem que és una situació nova i excepcional per a totes i tots i percebem que aquests dies més que mai necessitem estar ben informats. És per això que UGT Educació us farem arribar puntualment informacions relacionades amb l’àmbit sindical, però també relacionades amb l’accés a recursos pedagògics.

No cal dir que desitgem que aquesta situació acabi ben aviat i que mentre duri siguem capaços entre totes i tots de respectar el confinament i sortir-ne més forts.

Una abraçada,

L’equip d’Educació de la UGT de Catalunya

 
Contactes atenció telefònica i telemàtica UGT
 

La publicació del Real Decreto-ley 8/2020, de 17 de marzo, de medidas urgentes extraordinarias para hacer frente al impacto económico y social del COVID-19 ha establert una suspensió temporal del pagament de quotes de l’habitatge habitual, inicialment d’un sol mes, prorrogable a sis.

Qui ho pot demanar, les condicions de la moratòria i les passes que cal seguir, pots consultar-ho en aquest enllaç.

Quién puede solicitar-lo, las condiciones de la moratoria y los pasos a seguir, puedes consultar-lo en este enlace.

 
PROPOSTES D’ACTIVITATS DIDÀCTIQUES
RECOMANACIONS DEL COL·LEGI OFICIAL DE PSICOLOGIA DE CATALUNYA DURANT EL CONFINAMENT
 

La teva experiència


Fes-nos arribar la teva experiència del confinament a fetepublica@catalunya.ugt.org i l’enviarem amb el proper butlletí. Vivències, propostes, suggeriments, queixes… 
 

Oposicions

El proper dilluns 30 de març demanarem al Departament d’Educació que mantingui la convocatòria actual d’oposicions. La suspensió del procés podria implicar la pèrdua de places convocades, un fet que des de la UGT entenem que no és viable i que fa insostenible el sistema. Entenem que, atès l’índex de temporalitat actual a la pública, és una irresponsbilitat demanar-ne la suspensió com ha fet aquestes dies algun altre sindicat.
 

Bloc de notícies

 

Estem al teu servei!
Recorda que estem a la teva disposició per resoldre qualsevol dubte que puguis tenir aquests dies de confinament.