Print Friendly, PDF & Email

Ho podem dir clarament: hem aconseguit uns resultats històrics a la nostra organització, augmentant el nombre de delegats prop del 20%!

Així ho heu manifestat el conjunt dels docents que heu participat en les eleccions del passat 14 de març: heu volgut que l’UGT Educació Pública tinguem més capacitat de decisió als organismes als quals som presents en representació del col.lectiu docent!

I això és gràcies a totes les persones que heu donat suport a la nostra candidatura, que heu seguit la nostra tasca incessant de reivindicació de drets i que finalment us heu mobilitzat per VOTAR.

Moltes gràcies a totes vosaltres! Vosaltres ho heu fet possible i vosaltres heu escollit que voleu un sindicat que treballi per la millora REAL de l’educació Pública a Catalunya i de les nostres condicions laborals, que pateixen un deteriorament sense precedents agreujat per un Departament d’Educació que ha encetat una deriva de contínua improvisació, manteniment de greuges i desprestigi de la tasca docent sense precedents.

Tot l’equip estem molt agraïts de poder veure com cada vegada una part més important del col·lectiu de treballadors de l’educació confieu en l’UGT com el sindicat que pot fer realitat aquest canvi.

Els nostres guanys durant els darrers anys així ho demostren!

Amb més delegats, l’UGT Educació Pública tindrem més capacitat per participar en la negociació col·lectiva i per reclamar una actualització urgent de les nostres condicions de treball, a dia d’avui a anys llum de les necessitats reals dels docents, dels centres i de la nostra societat.

Continuem endavant per continuar sent útils, com fins ara, i aconseguir millores!

Moltes gràcies pel vostre suport!

UGT Educació Pública