Print Friendly, PDF & Email

 

 

Salutacions a tothom,com ja sabeu el pròxim 14 de març són les Eleccions Sindicals, el procés electoral a través del qual es trien els representants dels treballadors i les treballadores durant els pròxims 4 anys.

Aquest és un moment de gran importància, perquè teniu l’oportunitat de mostrar el vostre suport a la tasca que fem dia a dia.

Quines són les tasques d’un delegat sindical de la UGT?

  • Us assessorem per resoldre els vostres dubtes laborals.
  • Us acompanyem quan ho necessiteu: creiem en el tracte personal i directe, per aquest motiu visitem presencialment els centres educatius i ens posem a disposició de qui ho necessiti.
  • Negociem les condicions laborals del personal docent: tenim representació a la Mesa Sectorial i als diferents organismes de negociació, tant a Catalunya com a la resta de l’estat, per aquest motiu SOM ÚTILS i ACONSEGUIM MILLORES.
  • Lluitem constantment per millorar les nostres condicions laborals i aconseguir que es tinguin en compte les nostres necessitats reals per portar a terme la nostra tasca docent.
  • Dediquem temps a conèixer la normativa i posar-vos al corrent de les novetats.
  • Us representem als diferents Serveis Territorials i comitès de Salut, per tractar els diferents temes relacionats amb la tasca diària i de prevenció de riscos del col·lectiu docent.
  • Recollim les necessitats i dificultats diàries als centres i les trametem a la Mesa Sectorial i les Juntes de Personal dels Serveis Territorials corresponents perquè l’Administració en tingui coneixement i cerqui sol·lucions adients.
  • Treballem per fer més accessibles els procediments als quals ens hem de presentar els/les docents (concurs oposició, concurs de trasllats, incorporació a la borsa, nomenaments, adjudicacions d’estiu, concurs de mèrits…)
  • En definitiva, ens esforcem per fer aconseguir l’educació Pública que Catalunya necessita, amb les condicions laborals que els docents necessitem. 

Per tot això i moltes raons més, és moment de valorar si com a sindicat UGT us hem representat reivindicant  millores  pel col·lectiu docent, si hem estat quan ens heu necessitat, si hem millorat les nostres condicions de treball…

En definitiva, ha arribat el moment de valorar si SOM ÚTILS.

Per ajudar-vos, hem elaborat un resum dels nostres guanys durant aquests darrers 4 anys i del que volem aconseguir.

Pots accedir-hi a www.publica.cat/eleccions

I recorda, si pensen que fem servei i SOM ÚTILS, el pròxim 14 de març VOTA UGT.

UGT Educació Pública