Print Friendly, PDF & Email

No era d’esperar que quan hi ha negociació col·lectiva, la premsa s’ assabenti abans de les retallades que la pròpia gent que està negociant? on el President d’uns quants ha dit que ens retallarà un 2% més a tots els funcionaris. Quina culpa tenim els funcionaris si els polítics no han fet la seva feina i mentrestant els bancs no els  passa res? Podríem afirmar que no hi ha negociació, hi ha imposició financera. Aquí teniu les dades que suposaran aquest 2 per cent més, més el 3% de la paga de juny.:

Docents amb cap sexenni 1400 euros
Docents amb 1 sexenni 1530 euros
Docents amb 2 sexennis 1680 euros
Docents amb 3 sexennis 1800 euros
Docents amb 4 sexennis 1930 euros
Docents amb 5 sexennis 2150 euros

 

És aproximat. Si teniu algun càrrec la rebaixa serà superior.

Avui hi hagut taula de negociació d’educació la gran sorpresa és que els coordinadors tacs l’any que ve no tindran les seves hores per tal de fer manteniment de les aules. Ja veurem qui ho fa, ja que fins i tot els manteniments de l’empresa de la informàtica s’està reduint la meitat.

Els interins només podran cobrar 3 sexennis. Per la UGT aquesta mesura no l’entenem perquè els interins són la base de l’ensenyament públic i de qualitat.

 

La ugt ha demanat que la compactació es mantingui. Hi ha tret un compromís del departament que el proper dijous porti una proposta pel manteniment de la compactació. Us mantindrem informats.

 

SINO VAS A LA VAGA ÉS PERQUÈ T’HAN COMPRAT.

7 thoughts on “Ero a la funció pública.”
 1. Sembla que l’única solució sigui abaixar el sou dels treballadors públics. FINS QUAN???
  Jo ho tinc clar: com més ens rebaixin el sou, menys gastaré, pel que més es contraurà l’economia.
  Estan fent tot el contrari del que s’hauria de fer (i sino, busqueu el que en diu l’Arcadi Oliveres)
  I jo li pregunto a tots aquests polítics de pacotilla: “Quzn les coses millorin, ens retornaran el que ens han robat?” Segur que no, perquè voldran els diners per malgastar-los, robar-los, malversar….

 2. I els interins o substituts?? hauran de tornar els diners al desembre, quan els han finiquitat amb les pagues i els sous sense les retallades?? el que pot passar és molt greu, haurem de pagar per anar a treballar al final….

 3. VERGONYÓS!!!! Perquè no retallen els sous dels politics, banquers o altres oficis amb nòmines desorbitants?? De veritat creuen que aconseguiran millorar l’economia retallant el sou als ciutadans?? Què farem els que cobrem 1000 euros perque no fem jornada sencera en una escola ( gent amb terços) ?? Com pagarem hipoteques, lloguers…. ?? Hem de buscar una altra feina?? La veritat que és tan frustrant, estudiar i aconseguir una feina digna, i veure com no serveix de res…

 4. Cal recordar que hi ha més ciutadans que polítics??? Tenim el poder de capgirar això, que es retallin ells el sou 3 o 4 cops, que per alguna cosa cobren molt més! Unitat, sius-plau!

 5. No vull tornar a escoltar aixó de que “tots hem de fer un sacrifici” perque està clar qui s’està sacrificant en aquesta crisi!!!
  Hi ha una falta total d’empatia dels polítics cap a nosaltres i a sobre si arriba el dia que sortim de la crisi encara dirant que ha sigut gràcies a la seva gestió!!!
  Si continuem així cada vegada ens enfonsarem més… Cóm volen reactivar l’economia si a dures penes arribem a pagar la hipoteca o el lloguer?
  Personalment penso que aixó ja va més enllà de una mala gestió.

 6. No entenc, quina culpa tenim nosaltres de la crisis del deute. Perquè estem pagant nosaltres i mentrestant els parlamentaris no es baixen el seu sou.

Comments are closed.