Print Friendly, PDF & Email

El Departament publicava, fa uns dies, que en data d’avui sortiria la resolució provisional de places vacants. Poques hores després de la seva publicació i després de produir-se una gran allau de queixes sobre diverses irregularitats en el procés, responsables del Departament ens han fet saber al sindicat d’UGT, cito textualment: “Hem despenjat la Resolució provisional i per tant es confeccionarà nova Resolució. Oportunament us informarem sobre la publicació”.
Així, la Resolució publicada el 13 de juliol es deixa sense efecte degut al que ells anomenen “una incidència en la fase d’elecció”. Novament ens sentim desanimats i desinformats per un sistema que ni és transparent ni ens té en compte, no sabem en quin marge de temps ens donaran resposta ni què ha provocat aquest greu error.
Des d’UGT us anirem informant de totes les novetats al respecte i recordem que, en deixar-se el procés sense efecte, no heu de presentar cap reclamació de la destinació obtinguda, cal esperar que es publiqui una nova resolució provisional.

  • IMG-20160713-WA0015