Print Friendly, PDF & Email
Un any més i amb el mateix esperit d’il·lusió i creativitat de fa vuit anys, la FETE-UGT de Catalunya emprenem la VIII Escola d’Estiu.

Us fem a mans un ventall de propostes formatives, en modalitat presencial, que esperem us engresquin i animin a participar com ho heu estat fent tots aquests anys.

Malgrat la retallada pressupostria que hem hagut de suportar aquest any, hem intentat donar una oferta formativa el més adequada possible per a tots els col·lectius.

Els professionals de l’educació ens esforcem cada dia per a que els nostres alumnes aprenguin a viure en un món d’acord als valors d’una ciutadania responsable i en la construcció d’un món més solidari, just i sostenible. Volem facilitar-vos eines de treball que us ajudin en la vostra tasca, que es complica cada dia més pels atacs continus del Govern al sistema educatiu, als nostres drets laborals i al dret dels ciutadans i ciutadanes a rebre una educació de qualitat.

Us hi esperem a tots i totes!!!

Els Cursos són gratuïts i reconeguts pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat (excepte un que és de pagament). En tots posa la durada (20 ó 30 hores)

Díptic cursos privada Bcn

Díptic cursos pública Bcn

Pòster cursos privada Bcn

Pòster cursos pública Bcn

Pòster curs Girona

Pòster curs Girona (Pagament)

Pòster curs Lleida

Pòster curs Tarragona

One thought on “ESCOLA D’ESTIU 2014. (DE L’1 AL 8 DE JULIOL)”
  1. Anglès per docents i personal laboral d’atenció educativa.
    Nivell Bàsic.
    Formadora: Silvia Polo 30h

Comments are closed.