Print Friendly, PDF & Email

Avui per molts de nosaltres era el dia “x”, aquell dia de nomenaments tan esperat, on un any de la teva vida està en joc. Els nervis i il.lusions estan a flor de pell…. però tal i com avisar els companys d’UGT les bestials retallades d’interins s’han fet realitat i el dia 31 les vam començar a patir amb uns nomenaments ” de broma” i perdoneu-me l’expressió, però per mi ho han estat així.
El Departament va convocar pocs nº i els va donar terços i mitjes jornades fins al 30 de juny, deixant a la majoria de mestres esperant als dies 6 i 7 de setembre, per incorporar-se a l’escola el dia 12 ( no els preocupa que s’hagin de preparar classes, materials, programacions….) Molt bona jugada, s’estalvien mig mes de setembre en sous i no haver de pagar juliol i agost, suposo que seran les mesures de la Sra. Rigau per tenir una educació de qualitat i equitat, segueixi així ho aconseguirà , i tant!!!!!

En fi, molts de nosaltres ens sentim indignats, emprenyats, enganyats, desmotivats….i més adjectius que més d’un pensarà, però no hem de deixar-nos vèncer, al contrari hem de fer unió, i lluitar pels nostres drets, conviccions i sobretot per l’educació pública. És per aixó, que davant d’aquest curs que comencem, no ens podem deixar coaccionar per les noves mesures de la Generalitat, ni perdre les ganes d’ensenyar i transmetre als infants. Hem de demostrar que sobretot som professionals i que ens estimem la nostra escola, l’escola PÚBLICA.
Així que no perdeu l’esperança, els dies 6 i 7 encara podem tenir sort, diuen que encara hi ha vacants i jornades senceres per donar, hem de ser positius, difícil ho sé, però hem de pensar que aquesta situació millorarà  amb el temps.

Molts ànims a tots companys i Visca l’escola pública!

Cristina Muñoz
Afiliada a la UGT

2 thoughts on “” Esperant els dies 6 i 7…” ó ” Esperança pels dies 6 i 7″”
 1. Jo només sé que despres d´esperar tant el dia 30 van tenir que portar-me d´urgències (demostrable).
  Ensenyament és mereix això?
  És just tot aquest patiment?
  És just el que fan amb els interins pel sol fet de ser-ho?

  I jo porto més de 20 anys essent interina, bé ara crec que passo a ser substituta.

  Considero que els sindicats haurien de fer molt més del que fan.

  Una salutació

 2. perque la cosa millori, ho hem de fer nosaltres!!! vaga indefinda a partir del setembre i 13 a secundària!!! prou de que ens prenguin el pèl!!! vaga indefinda jaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Comments are closed.