Print Friendly, PDF & Email

Després de consultar els nostres serveis jurídics, i en el marc de la Plataforma sindical treballadors públics, volem informar el professorat del que farem com a sindicat i del que cal fer de manera individual per tal que les accions judicials es desenvolupin correctament i en benefici del col·lectiu.

maslladre

Reclamacions individuals: NO és necessari presentar-les ara perquè:

A/ El sindicat interposarà demandes individuals (testimonials) en cadascuna de les demarcacions territorials (Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona) per obtenir sentència.
B/ En el moment que es guanyi alguna demanda, la resta de persones afectades podran sol·licitar l’extensió de l’aplicació de la sentència. Aleshores, el sindicat posarà a disposició de l’afiliació i de qui ens ho sol·liciti els models de demanda.*
C/ Volem informar que qui decideixi tirar endavant ara la reclamació inicial, ha de tenir en compte que un cop iniciat el procés administratiu, si no se segueix fins al final s’entén que es desisteix i s’abandona el dret i això impossibilita que es pugui aconseguir aquesta reclamació per altres procediments jurídics. A més a més, aquesta via comporta una despesa econòmica important en concepte de taxes judicials.

Contenciós administratiu
FETE-UGT presentarà un recurs contenciós administratiu per a tot el col·lectiu contra la supressió de la totalitat de la paga extraordinària de desembre.

Totes aquestes accions es fan de manera unitària pels membres de la Plataforma sindical treballadors públics de Catalunya.

* Si vols estar informat de les resolucions judicials segueix la web de publica.cat (novetats al correu) o qualsevol dels nostres facebooks.

** Si voleu consultar ja la vostra nòmina de desembre entreu a l’ATRI amb la data del ordinador canviada a 15 de gener i aneu a nòmines anteriors.

One thought on “FETE-UGT recorrerà judicialment la supressió de la paga extra de Nadal.”
  1. perquè ningú pot violar els drets que es van establir i perquè hem d’anar cap a una societat de valors no d’esclavitut.

Comments are closed.