Print Friendly, PDF & Email

                                             MESA SECTORIAL 30 DE MAIG 2012
CONTINUEN LES RETALLADES DE RIGAU: INTERINS I SUBSTITUTS

En la última mesa de negociació amb el Departament, ens va presentar un nova proposta de retallada de plantilles per al curs 2012-13, que empitjora la situació del col·lectiu d’interins i substituts de cara al curs vinent .

FETE-UGT DE CATALUNYA demana la retirada d’aquestes mesures que deixaran sense feina a milers de interins i substituts, reducció de salari a substituts, desaparició de l’acord d’estabilitat a interins,… presentant un marc decebedor per al proper curs, fomentant la inestabilitat laboral, l’augment del fracàs escolar i la disminució de la qualitat de l’ensenyament.

FETE-UGT no acceptem que la crisi econòmica, iniciada i promoguda per les entitats financeres i els governs l’acabin pagant els esglaons socials més desfavorits, en aquest cas interins i substituts. La inversió en educació i sanitat és imprescindible i necessària per sortir, el més aviat possible d’aquesta.

FETE-UGT fa una crida a aquest gran grup de docents a que s’uneixin a les mobilitzacions i mesures de pressió que s’estan fent i és faran al llarg d’aquest i el proper curs. Així com a la participació activa i discussió d’aquestes a través de l’aplicatiu que trobareu a la nostra web (en construcció) La vostra participació és imprescindible.

    DAVANT AQUESTES AGRESSIONS FEM UNA CRIDA A CONTINUAR AMB LES      

         MOBILITZACIONS DE TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA.

 Barcelona 6 de juny 2012