Print Friendly, PDF & Email

Fa poques hores que el Departament, mitjançant algunes direccions de Serveis Territorials, ens ha donat resposta a algunes de les qüestions que UGT estem plantejant des de fa ja massa temps:


El personal docent que ocupa una vacant de reforç COVID i exerceix el càrrec de tutoria, el cobrarà? Sí, es cobrarà al maig o al juny amb efectes retroactius. Segons la seva versió, el Departament està treballant en un aplicatiu que ho faci possible tècnicament.


Què passarà amb els reforços COVID pel curs 2021/2022? Ja no estan lligats als pressupostos i segurament es nomenaran en les destinacions d’estiu (juliol). Per tant, i si no falla res, a dia 1 de setembre els centres tindran els reforços COVID al lloc. A més, s’intentarà mantenir els mateixos professionals d’aquest curs sempre que sigui possible i que el perfil ho permeti.


Què va passar al Concurs de Trasllats amb les destinacions a la Comunitat Valenciana? Ha estat un error de la Comunitat Valenciana a l’hora de no comptar correctament un apartat dels mèrits. Estan afectades totes les persones que han concursat per una plaça a aquesta Comunitat, siguin d’on siguin. Asseguren tenir localitzat l’error i quedarà subsanat a les adjudicacions definitives.