Print Friendly, PDF & Email

Ahir ens vam reunir amb el departament i ens va dir el següent:

– Cobrament de les tutories de reforç Covid:

Des d’UGT us volem informar que les direccions dels centres educatius van rebre les instruccions per part del Departament d’educació per poder omplir en l’aplicació els càrrecs dels i les docents amb tutoria reforç covid. Entre el 21 i el 28 d’abril, l’aplicatiu els permetrà indicar el nomenament dels i les tutors/es que han dut a terme aquesta tasca des de l’inici de curs.
En asseguren que intentaran cobrar-les en la nòmina del mes de juny amb efectes retroactius.

Des de la UGT volem denunciar el retard injustificable per part del Departament a l’hora de pagar, menystenint la feina que aquest personal docent porta mesos desenvolupant. És intolerable que, després de tant de temps, encara no s’hagi fet efectiu el pagament d’aquestes tutories, quan anteriorment van dir que les pagarien al febrer i/o març.

La UGT lamenta que el Departament hagi trigat tant en solucionar l’errada informàtica, que ha provocat aquest endarreriment, i els recordem que encara s’ha de fer efectiu el pagament del 0,9% que ens deuen des del mes de gener i que el govern central ja ha transferit a les comunitats autònomes.

– Publicació en el DOGC de les persones seleccionades en el procés selectiu d’oposicions:

Encara no ens asseguren les dates exactes.
Segurament la setmana vinent ja ho tindrem.
Ahir van penjar tota la informació necessària per la presentació de documents a l’e-tauler. Podeu entrar a veure-ho i tenir-ho tot preparat.
Els tràmits s’hauran de fer:

-Serveis territorials o, si escau, al Consorci d’Educació de Barcelona, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana a Girona o al Serveis Centrals del Departament d’Educació. És necessari confirmar prèviament si al lloc on es presenta la documentació s’ha de demanar cita prèvia. Si es disposa de signatura electrònica i les titulacions amb un CSV (codi segur de verificació), es pot presentar la documentació al registre electrònic.

– Concurs General de Trasllats:
Ens expliquen que l’error no ha estat pas del departament d’educació de Catalunya,sinó d’una altra Comunitat.
El nombre de persones afectades està al voltant d’unes 282, aproximadament, les quals 162 sí podran optar a les places demanades perquè compleixen els mèrits necessaris.
Les dates de la resolució definitiva seran, aproximadament, durant la segona quinzena del mes de maig.

– Pagament juliol 2016:

Aquelles persones que complien els requisits per cobrar el mes de juliol de 2016, haver treballat mínim 6 mesos i 1 dia del tercer trimestre, i van realitzar la formació corresponent durant aquest mes i van entregar la justificació necessària, rebran una carta del departament d’educació explicant la situació i procediment.
Estem parlant del voltant d’unes 1178 persones.
El cobrament es farà efectiu a la nòmina del mes de maig.


La UGT sempre pendents de tu!!!