Print Friendly, PDF & Email
Informacions rellevants de la mesa sectorial d’educació del 20 d’octubre
A la darrera mesa sectorial del dia 20 d’octubre vam tractar dos temes d’interès (a part de tot el relacionat amb la COVID19 i la salut, malauradament tema estrella i recorrent d’aquests temps que estem vivint): oposicions i concurs general de trasllats.
Del primer, indicar que les oposicions de secundària que s’estaven duent a terme, temporalment estan suspeses fins que la situació sanitària permeti la seva represa, el segon comença 5 de novembre.

OPOSICIONS  2020-2021
En els propers dies, sortiran les convocatòries de les oposicions a mestres d’infantil, primària, educació física primària i les de Formació Professional compromeses amb els sindicats. Volem recordar que les ofertes d’ocupació pública com aquesta es poden executar en un termini de tres anys.
Recordem que per reduir la taxa d’interinitat el Departament es va comprometre a fer convocatòries massives fins l’any 2022. aquestes places contribueixen a l’estabilit zació de l’ocupació temporal i cobrir la taxa de reposició de jubilacions, defuncions i altres supòsits possibles.

Caldria sumar les places convocades de la taxa de reposició de docents que surten del sistema. 

Per tant, el Departament segons el compromís adquirit amb la UGT i la resta de sindicats de la mesa publicarà en els propers dies la convocatòria d’enguany, a realitzar-se previsiblement al mes de juny/juliol del 2021.

Segons el quadre que s’adjunta al 2020 s’han d’ofertar 2.905 places més unes 2000 (taxa de reposició aproximada)

 

SEGON TEMA IMPORTANT: CONCURS DE TRASLLATS 2020

Des de la UGT Educació us recordem que opositores i persones desplaçades o sense destinació definitiva o reincorporades d’una excedència voluntària tenen l’obligació de concursar!
Les persones que ja en tinguin D. Definitiva poden optar pel concurs voluntari!

CALENDARITZACIÓ DEL CONCURS GENERAL DE TRASLLATS

El Departament d’Educació ens ha comunicat en la darrera MESA SECTORIAL que la publicació del concurs General de Trasllats en el DOGC serà el el dia 2 de novembre. Tal com indica el BOE, els terminis de presentació de sol·licituds seran del 5 al 26 de novembre.
LLISTES D’ADMESOS I EXCLOSOS: GENER 2021 (SEGONA QUINZENA).

LLISTES PROVISIONALS: MITJANS DE MARÇ

LLISTES DEFINITIVES: 15/20 MAIG

DUBTES I CONSULTES:

UGT EDUCACIÓ FAREM XERRADES, CONSULTA-HO a www.publica.cat (ON PUBLICAREM TUTORIAL)

ATENCIÓ PERSONALITZADA AMB CITA PRÈVIA: dirigiu-vos al vostre delegat sindical d’UGT Educació del vostre territori:

Contacte per Territori

Consulteu aquest butlletí https://publica.cat/previsio-de-places-de-properes-convocatories/ per a saber les places que es van acordar i que des d’UGT volem que s’ampliïn en la convocatòria actual i les futures!