Print Friendly, PDF & Email

Quan llegiu aquests post us quedareu amb la boca oberta perquè l’arquitectura de la retallada comporta un mareig en la mesura. Malgrat que encara falta confirmació sembla que serà definitiva la informació que trobareu aquí.

Aprofitem per animar-vos a participar en la vaga general perquè no podem dir que estem a favor d’aquestes mesures.

Us animem també a fer comentaris a aquesta web perquè és una forma activa de dir que estem en contra de les mesures.

Per a tothom, inclosos els interins, la retallada segueix aquesta taula:

Sou Sense cap sexenni

853

Sou amb 1 sexenni

900

Sou amb 2 sexennis

960

Sou amb 3 sexennis

1020

Sou amb 4 sexennins 

1080

Sou amb 5 sexennis

1160

 

Com sabeu ens treuen un 3% del sou de tot l’any. Però com ho calculen als interins que tenen contracte fins a Juny? La solució és senzilla: si el nomenament s’acaba al juny, us aplicaran el 6% del que heu treballat. D’aquesta manera el Departament s’assegura que treu el mateix percentatge a tothom.

Però  hi ha moltes qüestions obertes:

 1. Pot provocar que al setembre no tinguis contracte, per tant t’hauran tret un 3 per cent més del teu sou i l’haurem de reclamar.
 2. Pot passar que un interí tingui una coordinació o una tutoria fins al juny però al setembre no la tingui llevors us hauran tret més del compte i haurem de reclama
 3. Us invito a comentar si veieu alguna altra possibilitat que no aparegui en aquest post.

Finalment us enllacem un powerpoint on us explica com calcular exactament el 3% o 6%.

11 thoughts on “Interins i la retallada del 3%. O és del 6%”
 1. Tots aquests coraetnmis folclf2rics respecte dels funcionaris denoten fore7a desconeixene7a envers el sector i les seves funcions. L’administracif3 e9s fore7a complexa i a moltes entitats o administracions aquestes retallades o actuacions ja fa molts anys que estan fetes Els funcionaris de tropa’ no tenen els sous que tothom avui dia vol fer creure que cobren.A banda d’aixf2, quan us dirigiu a l’adminstracif3 voldreu que us atenguin o us solucionin els vostres problemes els millors dels professionals possibles, no? Jo estaria me9s content si la policia del meu barri tingue9s un sou espectacular, els bombers i metges o els mestres dels meus fills tinguessin un sou millor que el del millor banc o directiu d’empresa; per que amb aixf2 m’asseguraria que aquesta professionals serien els millors dels millors.Al cap i a la fi, si nosaltres els paguem el sou, volem que singuin els millors, no?Millor ens aniria si ens esforce9ssim en lluitar contra el frau fiscal (aqui els autonoms i empreses privades tenen molt a dir ) i el s treballs en negre’ El que passa e9s que ara guanyeu audiencia amb aixf2, el populisme demagf2gic e9s el que te9 Salut !

 2. I els funcionaris que aquest curs som tutors però el curs que ve potser no ho som, no ens trauran de més també?

   1. Cunit sempre en la seva linia .matxacant als furiaoncnis.Que valentsa1 tres contra u defensant la propietat privada en contra de la pfablica.Soc funcionari i cada dia tinc al davant meu 25 persones als que he d’aguantar,ensenyar,fer de papi,de metge,de fuster,de policia, vigilar-lis el menjar etc etc i em retallan el sou i encara diuen que este0 be9 i que cobro massa.Saven quants dies he agafats per malaltia?..cap ni un.. i aquest a es la poledtica del senyor Mas i de la maioria de la gent que nome8s vol veure la seva concie8ncia salvada retallant als furiaoncnis(visca la Catalunya cult i xic )tornaren al vuelva usted maf1ana i continuaran demonizando els furiaoncnis.Quina vergonya.Aha1.Cada dia vaig a treballar a peu o en bus,i no tinc cap assignacio per asistir a la meva feina.(no cobro dietes,vals,etc etc )ja ho veig :els problemes del pais es resoldran quan ens fotin fora a tots/es els furiaoncnis/es.a1es la solucif3 a1.TOTS A L’ATUR,aixi la gent com els senyors de la tertulia i el sr. cunit estaran molt contents.visca la enveja nacional.FUNCIONARIS AL CARRER I ADc8U A LA CRISIS.I

 3. Hola Romina
  En el teu cas com ets afiliada ho tens fàcil, perquè jo seré el primer en reclamar´-te els diners. Estem vetllant des de la UGT per aconseguir que aquesta mesura no castigui als interins, i a la taula de negociació, demanarem que ens solucionin tots els problemes que ens esteu plantejant. També et recordo i això ho vaig dient, que nosaltres no hem firmat cap contracte laboral. Per això el personal laboral de les escoles(Teis, educadores) no els afecta la reducció del 15% de Jornada. En quan tema de Lavanguardia, tot es especulació, però si em demanes la meva opinió. Et diré que passarà però no a primària sinó a secundària. Perquè el boom de la natalitat ara passarà a secundària. Però vigilem com diem que el problema no és l’augment de ràtio sinó la retallada de llocs de treball que comporta.

  1. Si, de fet tot plegat és un problema, que es perdi qualitat en l’ensenyament i que a més a més es faci per retallar i destruir llocs de treball per estalviar en això i no en altres coses. Que aquest sigui l’únic objectiu dels nostres governants, com ja he dit, és vergonyòs, i més tenint en compte les dades d’atur que hi ha ara mateix!

 4. Igual Cristina, perquè ells suposen que treballaràs tot l’any. Per tant si et fan un 6% del sou que tenies al juny et treuen el 3% del sou que has cobrat anualment.

  1. I els substituts? Si no tenim nomenament ni al juliol ni a l’agost i per tant no cobrem també ens trauran el que correspondria cobrar aquests mesos? Això implica que quan jo al setembre no tingui feina degut a les retallades que estan fent podré reclamar el sou que m’han tret de més i m’hauran de pagar interessos per haver deixat uns diners al govern que no m’havien de treure? No és el mateix cas que el de l’irpf de la paga extra de Nadal? No se’ls pot denunciar per apropiació indeguda? Com pot ser que ens treguin la part proporcional d’uns diners que no hem cobrat i no sabem si cobrarem?…I per cert, què hi ha de cert en l notícia que enllaço a continuació: http://www.lavanguardia.com/vida/20120321/54274812475/educacion-aumentar-ratio-alumnos-clase.html

   Vergonyòs tot plegat…

   1. La gent que critica tant als fnociunaris potser hauria de pensar que hi ha fnociunaris de cadira de dilluns a divendres…. I fnociunaris/estatutaris que treballem de nit, festius, nadals reis i totes les festes de guardar… aguantant que ens estiguin baixant el sou des de fa gairebe9 dos anys i que a sobre t’hagis de sentir que tu este0s aqued per servir-me per que jo pago el teu sou.No e9s just que paguem sempre justos per pecadors, jo porto nuo anys treballant en un hospital de l’ICS i amb tantes avantatges com que cada mes he de renovar el contracte, hi ha mesos que firmem aquest contracte quan ja has treballat tot el peredode i fins hi tot tenim tanta sort que si et poses malalt i encara no has firmat misteriosament el canvien per que s’acabi el dia abans que tu has agafat la baixa….Crec que en comptes de criticar les coses bones que te un sector, que al meu parer sf3n be0siques, TOTS HAURIAM DE LLUITAR PER TENIR ELS MATEIXOS DRETS, i no per aixafar-nos el cap els uns als altres.

  2. Tot aquest tema dels sirlaas dels funcionaris e9s molt trist,poc serif2s. La Generaliat ens donar permecs per nome8s pagar el 80 % del lloguer, del preu del pa, del gas de qualsevulga necessitat. No sf3n els nostre liders doncs

Comments are closed.