Print Friendly, PDF & Email

 PERMÍS DE LACTÀNCIA ARA ELS TOCA EL REBRE ALS NOSTRES FILLS

El Govern ha publicat finalment la resolució de modificació de l’apartat 7.1. dels criteris de gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2013-2014. La “generositat” del Departament que a d’altres sindicats els sembla suficient, a la UGT ens sembla una burla i un nou atac als drets fonamentals, als nostres i als dels nostres fills i filles. Llegeix el BUTLLETÍ.

Resolució, de 21 de gener de 2014, del director general de Professorat i Personal de Centres Públics de modificació de l’apartat 7.1 dels Criteris de gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2013-2014. [PDF,198,67 KB.]

 Cada vegada es fa més evident que l’Administració Pública vulnera i trepitja a consciència els nostres drets fonamentals i que ara més que mai cal disposar d’uns serveis jurídics amb garanties.

COM RECLAMAR

Totes aquelles persones que haguéssiu sol·licitat en el seu moment el Permís de Lactància i el Departament no us el concedís, us podeu posar en contacte amb nosaltres a fetepublica@catalunya.ugt.org i us ajudarem a tramitar la reclamació.

——————————————————————————————————————————————————————–

RESOLUCIÓ DEL CONTENCIÓS AMINISTRATIU PRESENTAT PELS SERVEIS JURÍDICS DE LA UGT

La sentència de 30 d’octubre de 2013 declara nul· la la Resolució de 14 de febrer de 2013 de la directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques i declara el dret a gaudir del permís de lactància de la nostra afiliada des de la data de sol·licitud i, en cas que no fos possible, la compensació en dies lliures o, en cas que tampoc sigui possible, la indemnitació econòmica corresponent…

Més informació al nostre Butlletí.

Sentencia del juzgado contencioso administrativo nº 11 de barcelona