Print Friendly, PDF & Email

Tal com la UGT va denunciar abans que apareguessin les adjudicacions, ha estat l’inici de la mort dels interins. Mai en la història de Catalunya s’ha produït el fet que els recursos humans d’educació s’hagin convertit realment en RECURSOS HUMANS PER ATENDRE NENS. Ja no som docents, som màquines per ensenyar a nens. Podeu estar d’acord o no.

Veureu que quan arribem a les adjudicacions definitives segurament hi haurà molts de canvis. I per dir-ho d’una forma, el dominó de les adjudicacions està totalment esquerdat.

Tenim funcionaris que en aquests moments no tenen adjudicació. Hem vist funcionaris de carrera que eren caps d’estudis que s’han carregat la seva plaça i ara hauran de canviar l’adjudicació.

Hem vist que interins amb un 200 no tenen adjudicació. Hem vist que les adjudicacions provisionals són ciència ficció i que apareixeran unes definitives que no podrem reclamar. Un govern sensat repetiria les adjudicacions perquè han estat un desastre amb errors incomprensibles. SABEM TAMBÉ QUE INTERINATGES S’HAN CONVERTIT EN SUBSTITUCIONS.

Dit i fet, fa uns dies vam parlar de la mort dels interins. Aquest post parla de la resurrecció dels substituts.  Els substituts es triplicaran com per art de màgia el 30 d’agost perquè el Departament d’Educació ha transformat deliberadament els interinatges d’enguany per substitucions per tal d’estalviar-se les nòmines d’estiu i, el que és més greu, retallar cada nòmina mensual donada la nova normativa en la que només es paguen les hores lectives. Com pretenen que sortim de la crisi? El fet de convertir els interins en una situació de pauperització sostinguda.  Molts d’ells ja estan buscant una nova feina.

Què pretén el Departament? Retallar per retallar? Pensa realment en la qualitat del sistema? Realment és una bona idea maltractar psicològica i econòmicament la comunitat educativa amb tantes retallades any rere any? També ens demanen que callem i no opinem. A més a més tindrem menys recursos perquè ens han apujat l’IVA del material escolar.

One thought on “LA RESURRECCIÓ DELS SUBSTITUTS”
  1. A mi modo de entender se ve de lejos un panorama muy negro que solo puede desembocar en dos situaciones. Olvidadando ya los interinos substitutos y reconociendo que en mi caso ya he buscado otra ocupación, considero que o bien en breve los funcionarios dejaran de cobrar su nómina y como hemos visto en empresas privadas, no sabra si abandonar su puesto laboral o resignarse o bien en breve se convertirá en un mil eurista en el mejor de los casos… amén de la muerte del mal llamado funcionario, el interino rebajado a sustituto y vapuleado y maltratado una y otra vez por politicos mezquinos que en el afán de no perder sus privilegios sociales no dudan en desprestigiar a quienes verdaderamente dan la cara un dia tras otro… lástima que no tengan la humildad de aprender del ejemplo ajeno.

Comments are closed.