Print Friendly, PDF & Email

 

La UGT el 30 de juny va guanyar una nova sentència pel dret al permís de lactància del personal interí del Departament d’Ensenyament.

El 7 de juliol la UGT va demanar la immediata retirada del punt 7 de la gestió de la borsa d’interins i avui dia 5 de setembre ens informen  que atesa la Sentència de 30 de juny de 2014 del Jutjat Contenciós-Administratiu núm. 1 de Lleida, dictada en un procediment instat contra la denegació del permís de lactància, es procedirà de manera immediata a la modificació de la Resolució de 26 de juny de 2014 per la qual s’estableixen els criteris per a la gestió de la borsa de treball de personal docent per al curs 2014-2015, en el sentit de suprimir el punt 7.1.2 de la mateixa que fa referència a la jornada mínima de treball per poder gaudir del permís de lactància.

La UGT continua recuperant els drets perduts en els despatxos, i no ens aturaran fins aconseguir recuperar-los:

Les pagues extraordinàries: la de l’any 2012 ja tenim sentències guanyades, en breu començaran els primers judicis de docents per al cobrament de la paga extra 2012.

Però queden molts més drets perduts que haurem de guanyar al jutjat, El Departament d’Ensenyament continua amb la política de tracte de docents de segona classe al professorat substitut, tot i que fan la mateixa feina que el docent titular.

Per això és important que us afilieu al nostre sindicat, amb més recursos podrem arribar més lluny.