Print Friendly, PDF & Email

La UGT segueix amb la seva estratègia guanyadora: si el Govern no vol negociar, els hi portem davant els jutjats

Avui la UGT ha iniciat una campanya de recursos individuals davant els tribunals per tal de recuperar la part meritada de la paga extra de 2013. Si vàrem guanyar la del 2012, també guanyarem la del 2013, no ho dubteu.

La nostra argumentació jurídica és la mateixa que vam utilitzar per reclamar la paga extra de 2012 i amb la que tantes condemnes contra l’administració hem aconseguit: exigir la part meritada, en aquest cas de l’extra del 2013.

xcreduc Layer 1Quin és el fonament concret de la nostra reclamació? El 27 de febrer va entrar en vigor l’Acord de Govern en el que se’ns retallava una paga extra al 2013. Doncs bé, en aquesta data els funcionaris ja havíem meritat una part d’aquesta paga: exactament, 88 dies.

Si l’Administració no negocia, la UGT dona la cara davant els tribunals. I si vàrem iniciar una campanya en solitari reclamant la part meritada de la paga extra de 2012, el mateix farem amb la del 2013. Estem segurs que, d’aquesta manera i aconseguint condemnes contra l’Administració aconseguirem defensar a tots els treballadors públics.

Seguirem amb la nostra estratègia guanyadora: ens ho retornaran tot, per negociació o per sentències judicials!