Print Friendly, PDF & Email

EL DEPARTAMENT OBERT A RECONSIDERAR LES RETALLADES
DEL DARRER ACORD DE GOVERN

La Mesa General de la Funció Pública ha tancat avui l’acord per al retorn íntegre de les quantitats pendents de la paga de 2012. Aquest acord implica el retorn del 20,32% el 2016, el 17,32% el 2012 i el 20,32% el 2018. L’acord inclou també el retorn dels dies de premi per antiguitat (pendent de procediment tècnic). En aquest mateix marc han anunciat que estan oberts a renegociar les darreres retallades publicades per acord de Govern fa dues setmanes. Es tractaria de la reducció de la jornada lectiva a majors de 55 anys i el cobrament de juliol  dels substituts amb sis mesos treballats.

Cal tenir molt present que la UGT en solitari hem hagut de convocar dues vagues parcials amb un seguiment força més ampli del que voldrien reconèixer tant el Departament com la resta de sindicats. Aquesta pressió ha donat els seus fruits i esperem que serveixi també per forçar els nomenaments de setembre el dia 1 i anar recuperant tot el que ens han robat.

UGT demanarem la convocatòria urgent de la Mesa Sectorial de l’Ensenyament Públic per tancar aquests temes abans de les vacances d’estiu. No cal dir que UGT no desconvocarem les quatre jornades de vaga de setembre fins que  no tinguem un document signat amb un mínim de tres punts:

1.- Recuperació de la reducció de les 2 hores lectives per a majors de 55 anys.
2.- Pagament de juliol als interins amb més de sis mesos.
3.- Nomenaments a dia 1 de setembre.

Gràcies a tothom qui ha empès i continua empenyent per arribar fins aquí. La lluita continua! Prou tancades, prou passejar banderes! #VagaParcial #Recupereml