Print Friendly, PDF & Email

ATUREM L’ENFONSAMENT DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

CONTINUEN LES RETALLADES DE LA Sra. RIGAU

ARA TOCA A SUBSTITUTS I PLANTILLES

En la mesa de negociació amb el Departament del 30 de maig, ens van presentar una nova proposta de plantilles per al curs 2012-13 per a centres de primària i secundària, que empitjora la proposta del dia 9 de maig (Butlletí nº 471), documents que teniu penjats a la Web FETE-UGT i web publica.cat.

Informació completa en PDF

Mes retallades  molt important ultima hora tota la informació

4 thoughts on “ÚLTIMA HORA: Molt important! Mes retallades!!!!!!”
  1. Soc mestra de l’escola publica i ja estic farta de fer vagues i més vagues i que ningú ens faci cas . A sobre ens retallem més el sou . ja po dem més .Si volem d’una vegada per totes que ens facin cas Neguem -nos afer sortides, colònies , cursos de formació i tot el que impliqui activitats no retribuides i fora de l’horari lectiu .CREC QUE ÉS LA NOSTRA FORÇA !!! de vagues ja n’estan farts i no fan ni cas !!

    NO A AQUESTES ACTIVITATS JAAAA!!!!

  2. PER AIXÒ ÉS TAN IMPORTANT QUE TOTHOM VAIGUE A LA MANIFESTACIÓ DEL 6 DE JUNY A TORTOSA A LES 19.30 PLAÇA ESTADI, I ANEM PENSANT EN UNA VAGA INDEFINIDA PER A SETEMBRE O OCTUBRE, LA INDEFINIDA ES LA SOLUCIÓ , TOTAL COM A MÀXIM SERAN 2 SETMANES VAL MES PERDRE 15 DIES DE SOU QUE ESTADIS, EXTRAS……

  3. No m’ho puc creure…. Tot això s’ha decidit avui????? Llavors els substitus aquest estiu no el cobrarem, encara que hagim treballat 9 mesos??? es segur??? Què desconcertant i depriment és el nostre futur!!!!

Comments are closed.