Print Friendly, PDF & Email

Els treballadors de la Generalitat recuperen els dies d’assumptes personals per antiguitat manllevats el 2012 (no aplicable a docents)

La UGT de Catalunya considera que encara s’està en una fase molt inicial de la negociació

El divendres ha tingut lloc una nova reunió de la Mesa General de la Funció Pública on la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Borràs, ha manifestat el compromís del govern de complir la resolució del Parlament per la recuperació de la paga extra del 2012. Tot i que ha reconegut les dificultats econòmiques per les que passa la Generalitat, s’ha refermat en el seu compromís de buscar fórmules que permetin superar-les.

En la reunió de divendres s’ha fet un primer pas: a partir de divendres es recuperaran els dies d’assumptes personals per antiguitat, que havien estat manllevats des de 2012.

Així mateix, el govern ha mostrat el seu compromís ferm d’implementar disposicions legislatives que permetin recuperar al llarg del 2016 els dies de vacances per antiguitat.

Per a la UGT de Catalunya la reunió d’aquest matí trenca la dinàmica de retallades i manca d’acord dels darrers anys, malgrat que el nostre sindicat considera que estem a una fase molt inicial d’aquesta negociació.

S’ha fixat el 7 de març com a data per a una nova reunió de la mesa, on la UGT de Catalunya espera poder avançar en la temporalització del cobrament de la paga extra del 2012, així com en altres conceptes manllevats, com la paga extra del 2013, la del 2014, i els complements per IT.

 Comparteix això: