Print Friendly, PDF & Email

Resum Mesa sectorial de 26 d’octubre de 2023

Es modifica la resolució de la convocatòria d’oposicions ordinàries per tal que les places desertes del concurs extraordinari d’oposicions (775) se sumin al procediment ordinari. Posteriorment, es mirarà d’afegir també les places de reposició d’aquests últims anys i hi haurà una mesa per tractar alguns aspectes tècnics de la convocatòria.

 

  • UGT Educació Pública pensem que aquestes places s’haurien de fer amb la normativa del concurs oposició extraordinari i no amb la normativa del concurs ordinari. Considerem que la modificació de resolució proposada, és un mal menor, ja que és del tot injustificat que no s’hagin donat les places, per la qual cosa seria absurd que es perdessin.

 

Respecte a la signatura digital de l’entrega dels mèrits del Concurs d’Oposició d’extraordinari (d’estabilització)

  • Fem saber al Departament que a la convocatòria no s’especifica que sigui obligatori signar digitalment. Exigim que s’acceptin totes les signatures.
  • El Departament ens confirma, finalment, que no es demanarà la signatura digital en el lliurament dels mèrits del concurs oposició extraordinari.

 

Previsió de calendari dels diferents processos d’estabilització

  • OPOSICIONS D’ESTABILITZACIÓ

Font. Departament d’Educació

Enllaç al Departament d’Educació

  • Segons el Departament es preveu que a inicis del mes de desembre ja tindran el Concurs d’oposició d’estabilització finalitzat.

 

  • CONCURS DE MÈRITS

-1a-2a setmana de novembre:  publicació de la resolució del Concurs de Mèrits

Enllaç al Departament d’Educació

 

  • OPOSICIONS ORDINÀRIES

15- 20 de desembre: previsió d’anunci de l’inici de les sol.licituds pel concurs d’oposició ordinari que es portarà a terme durant el 2024

Enllaç Departament d’Educació

 

UGT Educació Pública